Budget kategóriás játékok kiadója.
  • vérpocok
    LoL freddy játékvideóinak is az 50%-a City Interactive-os... (555-City Fuck ingyen hívható szidalmazó fétisvonal )
    Én mikor a Corába jártam és a PC-s játékok polcaihoz odamentem a játékok harmada City-s volt komolyan. Volt ott Mortyr 3, Stalin Subway, Battlestrike Harc a csodafegyverért, stb.

Jó ötlet volt megnyitni ezt a topikot, mert ez a banda eccerűen nem tud játékot készíteni. Iszonyat gagyi pályák, következetlen játékmenet ostoba illogikus küldetések nincs mentési rendszer, medkit a játékokban szintén alig ami azért is xar mert nagyon bénán van belőve a játékok nehézségi szintje, pl. easy-n is nagyon hamar leszedik a hp-t az ellenfelek... és ráadásul minden játékban ugyanazokat a hibákat követik el.
    Tanulhatnának mondjuk a Monolith-tól vagy az Infinity Ward-tól, vagy a Crytektől is.
    Ezek amúgy lengyelek, de azért nem minden lengyel csapat béna, lásd People Can Fly (a la Painkiller).
    Majdnem minden játékuk második vh-s, de én már a falra mászok tőlük, de a többi játékuktól is. Hiába fogok bele egy másik általuk készített játékba, hogy ez már hátha jobb lesz, csak fejlődtek vagy ilyesmi... ááá francot ugyanolyan gány az új is mint a régi. Szal, kerüljétek, messzire.