Venetica
  • SaGa Jr
    A nekromantákból szétszórva van jó sok az egész területen. Szóval ne mcsak a bányában, de kinnt is, például a faluba vezető utakon. Lesz ami ott lesz a vadászlaknál, de lesz olyan is ami az oda vezető lépcsősor közelében lapít a susnyásban és igen nehéz észrevenni. Amíg egy is marad mindig azt fogja mondani a bányász hogy benn vannak a bányában.

Nem tudom miért ne mtudsz bejutni a trónterembe. A börtönben a szellemmel beszéltél? Megfélemlítette már a város vezetőit? Mert utána kell majd eldönteni hogy kinek segítesz. Én itt a hatalomban hagytam a manusokat azzal a feltétellel, hogy másoknak több beleszólást engednek. Ezután az őrség vezetője megkérdezte hogy megkezdhetik a forradalmat vagy sem. Mikor igent mondtam, akkor jött nagy gyilkolászás, el kellett jutni a trónterem bejáratáig (felső szinten a kerttel szemben az a nagy kapu), amiről le kellett szedni a védő mágiát és aztán be lehetett menni.

Gondolom ha a lázadozók mellé álltál akkor az ő vezetőjüket kéne előkaparnod és szólni neki hogy kezdhetik a hepajt, aztán a menet szvsz ugyanaz lesz. Eljutsz a trónterem bejáratáig ami le lesz zárva és azt kinyitod.