Vélemények az autóvezetésről
  • Max7
    A rendszer a szar! Tipikusan seggelő egyetemista helyzet... megkapja a diplomát/jogsit és elfelejti amit beseggel (nem értette meg)!

3 de maximum 5 évente újra kéne vizsgáznia mindenkinek KRESZ-ből és nem azért mert gyors hajtanak mert aki gyors hajt az valószínűleg rutinosabb vagy ahogy előttem nevezték őket sumacher palánták hanem mert az alapvető szabályokat nem tudják!

őszintén rávágva a választ.... mit kell csinálni lakott területen belül ha a mentő megkülönböztető hang és fényjelzést jelzést használ mögötted? ... most elgondolkozol rajta de az emberek 70% besatuzik hogy majd kikerül

Mit kell csinálni ugyan ebben az esetben ha autópályán vagy? fingod nincs mi?

1,5 éve van jogosítványom és 1 éves jogosítvánnyal vállaltam el pizzafutár munkát.... levezettem fél év alatt 20.000km-ert városban és találkoztam olyan mentőssel aki csak fényjelzést használt majd mikor tudott mellém hajtott és elküldött a kurva anyámba hogy miért nem húzodtam le! Na miért nem? Mert csak akkor van elsőbbsége ha megkülönböztető fény ÉS (gyengébbek kedvéért egy időben) hangjelzést használ! Ha csak fényjelzést használ akkor körültekintően kel megközelíteni)

sőt hozzáteszem hogy az elsősegély oktatást minden 5. évben kötelezővé tenném! Én tudom mit kell csinálni artériás vérzés esetén, és nem bántásból mondom de faterom nem tudja, pedig 20-on akárhány éve van jogosítványa!

És igen is tudnák a kreszt az emberek aki meg nem az meg megtanulná mert félne hogy elveszik a jogosítványát! 5 évente 1 órát venne igénybe! 30 perc vöröskeresztes oktatás, 30 perc kresszvizsga gépnél és én pl rászánnám azt az 5000ft-ot/5 év mert biztonságosabban vezethetnék!

Amúgy nem vagyok konzervatív sőt idős sem, vöröskeresztes oktatáson kérdezték mit kell csinálni ha valakire rátör az epilepsziás roham.... senki nem válaszolt én meg fennhangon mondtam hogy kádba gyorsan víz bele mosópor meg szennyes azt hadmennyen... szóval lehet poénkodni de meg kell tanulni és nem elég csak beseggelni hanem meg is kell érteni! És ezen van a nagy hangsúly!