Vélemények az autóvezetésről
-
Nekem az oktatási rendszerrel a fő bajom az, hogy ugy engednek forgalomba embereket, hogy az autok, motorok alapvető kezelését alig tudják.. Az ember közlekedik, nem birnak beálni, lefulad, nem bir kiforduli egy utcából stb:D Bénák mint az állat nagyon sokan, tisztelet a kivételnek.
Az még egy lapát erre, hogy az autovezetők zöme amig nem történik baj, ugy áll hozzá, hogy nem is lehet, és hogy ő vele nem is történhet semmi.
Nekem az a véleményem, hogy egy olyan oktatási rendszer ami ladákra és skodákra van irva, (ezeknek a müszaki ismeretét tanitják), ezen felül 30 óra alatt az utcán van az ember, nem hogy jó hanem kifejezetten szar.
Alap oktatásba bele kellene venni, akár a hungaroringen megtalálható tanpályát, hogy veszély helyzetben is tudják mivan. Frissiteni kéne a müszaki részt is.. Hogy lehet olyat tanítani a zárt rendszerű hütök világába (amibe több bár nyomás van 120c fok feletti hömérséklet) hogyha felforr tekerd le a kupakot és önts hozzá hideg vizet??:D Egy ladánál oké:D De tekerj már le egy uj autoról egy kupakot, kb 2 méter magsan fogja kilőni a 120 fokos vizet. És még sorolhatnám azokat a faszságokat amiket oktatnak.
Szóval lenne mit javitani.. Nekem szerencsém volt tulajdonképpen, mert a jogsim megszerzése után, elmentem egy ital automatás céghez, ahol ország járás van... Azóta (ez kb 5-6 év) levezettem 230000km-et körülbelül.