James Cameron videogame adaptációja PC-n
  • grebber
    #92
    "iszonyatos játék. max 70pont. kár rá a lemez"

    "Na gyerekek, a vilag elso 3D-s jateka.(térhatású) Csakhogy nincs hozza 3D-s tevem, szoval igy csak annyi jott le, hogy szepen meg van csinalva, de sajna a sztori egy picit vontatott, vagy eddig nem indult be. Kb 30 percet jatszottam, de nem igazan kotott le."

    "Hát ez a játék egy atom kula... Még az őserdő elmegy valahogy de hogy alig lehet felmászni valamire vagy pl, hogy a dzsungelben mindig falakba ütközöm.... A célzás után nincs zoom és a combok is elég szegényesre lettek megcsinálva és hogy semmit ne felejtsek ki a mini map is egy büdös nagy szar.... Így összegezve ez a szánalmas játék kár égetni a lemezt..."

    "Hat... dobtam mar ki pénzt az ablakon de ez nagyon felidegelt. 15 perc jaték utan mondom ezt. Irányitas kaka, graf sem az igazi. fizika hagyjuk. ellenfelek statikusak unalmas. EZT 15 PERC JATÉK UTAN MONDOM... Mazohisták hajrá"

    "Szerintem,5-ből 2-es a játék. A grafika ,sajnos a videok alapján sokkal jobbnak gondoltam. Így csak egy ,nagyon gyenge játék."

    "Tele van bugokkal szerintem gyorsan összecsapták... lehetett volna jobb is. Nekem játék közben 1 netes mmorpg érzetem van single-ben játszva. A fizikája sem nyerte el a tetszésem olyan gyenge közép kategória... Na meg ez az xp gyűjtés ez most komoly? 1x végig tolható de semmi több. Ebből a storyból sokkal többet is kihozhattak volna.."

    "Na egész előre vagyok már benne...hát én úgy vagyok vele...hogy ha lehet nem hagyom abba nekem eszméletlenül tetszik és gyönyörű az egész játék...nagyon élethű, persze némi kis hiba meg aprócska bug van dehát melyik játékban nincs? de sztem azok annyira apróságok hogy észrese vehető sztem haláli jó game...nagy tér, remek fizika, érdekes állatok érdekes fegyverek... olyan jó kis akció RPG stilusú"