James Cameron videogame adaptációja PC-n
  • SaGa Jr
    Én ezt nem így vettem észre, teljesen mást tapasztaltam mikor a kékségekkel játszottam.

Pisztollyal még közelről is gyakran mellé lőttek a manusok.

Assault rifle közelre valóban nagyon pontos, de két vetődésnyi távból csak lestem mennyire szórják a lövéseket mindenfelé az emberek. Ilyen távolságban már csak jó 30%-os találati esélyt produkáltak.

A shoti messzire, sőt középtávra is nevetségesen gyengén szerepelt az ellenfelek kezében. Közelről persze pusztító és szinte kikerülhetetlen de van sérülés csökkentő skill is ami ez ellen prímán beválik.

A gránát, amennyiben figyelmetlen az ember, valóban baromi pontos tud lenni, de mindig oda céloznak az ellenfelek és oda megy a gránát, ahol a tüzelés pillanatában állt a navi karakter. Ha arrébb mész máris nincs gond. Az oldalra szökkenésekkel meg lazán kikerülhető mindegyik. Sőt a gránátosok aktívan közreműködhetnek saját társaik ritkításában is csak ügyesen kell manőverezni.

A géppityuk sem veszélyesek. A nailgun az a pontosabb de kisebb sebzésű, a másik a pontatlanabb és erősebb. Elitek kezében nem rosszak, de másoknál vicc kategória amit produkálnak.

A sima puska, na arra figyelni kell. Az valóban egész pontos, bár hosszabb távra már leromlik a pontossága, viszont közelre és középtávra tényleg elég precízen kezelték az ellenfelek. Ugyanakkor nem tud gyorsan lőni így nem komoly ellenfél ha már észleltük a veszélyt.

Én ezért csekkoltam le mindig az ellenfeleket támadás előtt messziről, kinézve magamnak a legveszélyesebbeket és azokkal kezdtem a gyilkolást. Persze ha a nyakamba szakadtak közelről, akkor csak a földrecsapás után juthatott volna erre időm, de akkor már inkább felszecskáztam mindet.

Közelről meg a futásos skill is ütős, mert a találati esélyük baromira lecsökken a támadóknak míg mi vígan apríthatjuk őket. Plusz gyorsan töltődik is.

Ja igen, meg ott van még a lángszórós manus. Őt nagyon könnyű észrevenni. mellélőni nem szokott de annyira kicsi a lőtávja, hogy egy vetődéssel már kinn is vagyunk a veszélyzónából, ő meg caplathat utánunk ha akar valamit (és csak les ki a fejéből mikor szétkapja a segítségül hívptt viperwolf).