Súlyos bűnt követtél él: megpróbáltál becsapni. Ez merénylet ellenem, szellemi terrorizmus, és mint olyan elítélendő.
Ismertetem a tényállást:
Az általad összehordott internetes sittből, csak egyet emelek ki, az indiai óriás csontvázát. Te ennek létezését egy Youtube-os videóval próbáltad igazolni, amely az indiai „Hindu Voice” c. lapban megjelent cikkre hivatkozik, mely cikk pedig a „National Geographic” kutatócsoportjáról tesz említést, amely - az indiai hadsereg katonáival karöltve - kiásott volna egy gigászi méretű humanoid csontvázat Indiában.
Ez volt valamikor 2002-ben. Azóta, az indiai gigantopitecus létét csalásnak nevezte úgy a Hindu Voice, mint a National Geographic, úgyhogy nagyon úgy néz ki, hogy te vagy az egyetlen széles e világon, aki még hisz ebben a mesében.
Azonban, nem elég hogy hiszel, mert az ugye a magánügyed lenne, hanem ezt a hoaxot - a National Geographic 2007-es cáfolata után 2 évvel! - te még terjeszted, népszerűsíted, és ezzel újabb balekokat szeretnél megtéveszteni. Amikor én, szemfülességemnek köszönhetően alig 1 órás internetes keresés után felfedem a turpisságod, akkor ahelyett, hogy bűnbánatot tartanál, és töredelmesen bocsánatot kérnél, te továbbra is kötöd az ebet a karóhoz, sőt, nem átallasz sértéseket is vágni a fejemhez, majd fenyegetőzni is.
Én most az SG Becsületbírósága elé idézlek téged, hogy ítélkezzen súlyos kihágásod felett!