Internetes ismerkedés
-
Kain3 #99 És akkor folytatnám a chattel: Itt jóval nagyobb sikereim voltam mint ismerkedő oldalakon, és idővel rá is jöttem miért. Jóval kisebb a konkurencia, és ez egy nagyon lényeges különbség. Nem nézzel szembe oriási elvárásokkal meg nőkkel akik tömegekből válogatnak. A legtöbb csajra az ismerősein (és pár szexmániás idiótán) kívül senki nem priviz rá, azaz ha jó beszélgető vagy (nekem ez az erősségem) akkor bőven van időd hogy jó benyomást kelts rá miután rápriviztél, és válaszolnak is. És ha ez megy akkor gyakran egyenes út vezet a taliig, ugyanis MSN-n sem foglalja le egy rakat idióta. Másik nagy előny az az hogy rögtön beszéltek a levelezés helyett ami sokkal nehézkesebben megy csajoknak, nem nagyon szeretnek és tudnak mit írni levélben, ellentétbe chattel ahol bőven van mit írni magáról.
Nemrég kezdtem újra a chates ismerkedést az oldalak helyett, meglepett hogy mennyivel könnyebben megy, két hét alatt már a 4.talim beszélem meg, az oldalakon ahhoz hogy 4 csajjal összehozzak randit 2 hónap kellett. Persze itt is van hogy nem válaszol vissza, elakad a beszélgetés, összejön valakivel, de jóval kevesebbszer mint az oldalakon. Apróbb hátrány hogy kevesebbszer van kép róluk fent mint ismerkedős oldalakon, de a legtöbb ilyenkor megadja az Iwiw nevét és meg tudom nézni, vagy levélben küld képet. Az meg hogy a kép nem felel meg a valóságnak velem nagyon kevés alkalommal fordult elő, talán 2 ilyen talim volt, és akkoriban elkövettem a hibát hogy 1 képem volt a másikról. Mindenképp kérni kell többet, és neked is küldeni hogy ne talin csalódjon.
Nekem jóval több kapcsolatom és sikerem volt chatről mint az oldalakról, és sokkal inkább ajánlanám mindenkinek. Az mindenképp kell hogy kommunikatív legyél és legyen rólad pár jó kép, de ennyi elég a sikerhez, ellentétbe az ismerkedő oldalakkal..