Internetes ismerkedés
-
garadas20 #386 Engem ilyen kitüntetés nem ért, hogy barátságon kívül másért írtak volna nők, általában én vagyok a kezdeményezőbb, de az esetek zömében nem csinálok semmit, annyira nem kell, hogy minden áron erőltessek valamit, ami nem feltétlenül megy. Egy internetes társkeresésben meg az a hátrányos, hogy idő kellene, hogy egy találkozót összehozz az illetővel, ráadásul ha összejön, se biztos, hogy életképes. Sok esetben addig akarja a másik fél húzni, míg végül elfelejtődik, vagy írja, hogy sajnálom inkább mégse. A másik meg a társkereséssel a bajos, de ez életszerű, hogy olyan, mintha egy darab húst árulnék és magamat árulnám rajta. Felteszek egy hirdetést, hogy itt vagyok, nézz meg, szeress, tetszek neked stb. Igazából csak érdekességkép, de a való élet is erről szól, hogy ha odamész valakihez, akkor próbálod a magad legjobbját adni, függetlenül attól, hogy lehet más részed kevéssé vonzó az illető számára. Szóval a véleményem tömören, hogy ismerkedni lehet, de számomra hasztalan, inkább kivárom ki talál meg.