Internetes ismerkedés
-
Az a gond, hogy a legtöbb 5-ös nő 8-asnak gondolja magát és 10-es pasit akar. Gondolj bele: naponta sok-sok levelet kapnak (köztük notórius szélhámosok akik viszonylag jól néznek ki) és gyakorlatilag fizimiska alapján kiválasztják a legjobbakat. Hiába nézel ki jól, ha nem vagy Brad Pitt, akkor a leveled el fog sikkadni a 50 másik között, annak ellenére, hogy az 50 másik csak fantáziátlan sablonleveleket küld. Mellesleg én legalább vettem a fáradtságot és mindig nevén szólítottam az illetőt, és személyre szabott leveleket írtam, amiben róla érdeklődtem(pl. egy képe alapján "húú látom voltál xy koncerten. Én is nagyon szeretem. Milyen volt? Jól érezted magad?"). De lehetsz te akármilyen intelligens, ha tetszik, ha nem, a nők is az interneten csak a külsőt nézik és nem érdekli a belső! Ezért jobb egy személyes találkozás, irl ismerkedés, mert az összhatás (a külső, ahogy beszélsz, amit mondasz, a nem verbális kommunikáció) sokkal pontosabb, jó esetben sokkal kedvezőbb képet ad rólad, mint egy szimpla fénykép.
Érdekesség a fentiekhez: egyszer régen a Randivonalon(khm:P) regisztráltam, ahol írtam néhány nőnek levelet, akik persze le sem szartak. Majd később a gugli segítségével leszedtem egy "handsome" fickót és regisztráltam magam a képével miközben iszonyat buta, közhely dumákat írtam magamról, tele helyesírási hibákkal. Mondanom sem kell, hogy ugyanazok a nők az ordító felszínességem ellenére egyből találkozni akartak, pusztán azért mert "jól néztem ki":P
Randivonal. Erről ennyit.