Internetes ismerkedés
-
Nekem semmi pozitiv elmenyem nincs netes ismerkedessel kapcsolatban. Joparszor elofordult mar, hogy MyVipen megneztem egy csaj adatlapjat, o visszanezte az enyemet. Ha valamikor a jovoben ismet megnezte az adatlapom, akkor azt jelnek vettem, es ha jo csaj volt, irtam neki valami trefas levelet, aztan felvettuk egymast msn-re, aztan tali... Soha nem ugy nezett ki a csaj eloben, mint a kepeken:D Egyszer kifogtam egy (bar a teste rohadt jo volt), de iszonyat paraszt csajt, akivel setaltunk az utcan, az meg ordibalt ilyen parasztosan. Hat, aszittem elsullyedek:D Volt kb. -10 fok, mondta, hogy uljunk be valahova, hat mondom a faszt, azt kell meg, hogy esetleg osszefussunk valami ismerosommel:D Mondom uljunk csak be ide a parkba. Kivalasztottam a legsotetebb park, legeldugodtabb padjat, aztan ott szarakodtam vele egy kicsit, majd befagyott a seggem, de inkabb mint, hogy meglassanak vele:D Azert a csajert nagyon kar volt. Teste-feje fullos volt, a parkos dologbol itelve sokat nem is kellett volna noszogatni semmi fele pajzansagra, csak hat megszolalt...
Na mind1. Tapasztalat, hogy az a csaj, aki eloben nem tud maganak pasit talalni, azzal valami nincs rendben...