Internetes ismerkedés
  • tigerbácsi
    ohh nem nem vagyok én az a típus hogy az utolsó szóért harcoljak, vagy hogy azt magamnak akarom! még véletlenül sem!

na igen lebuktam! :-) életemben nem szakítottam, s nem is szakítottak velem! volt egy Barátnőm ki a feleségem lett kit eltemettem! azóta nem keztam új kapcsolatba, s az igazság szerint nem is kerestem, de tuti nem tudnék szakítani msn-en vagy sms-ben! szerintem s lehet én vagyok régimódi (s ha igen elfogadom) de ez nem az én műfajom!

persze első lépésnek én is el tudom fogadni, meg néha kommunikációra a netet, de hogy csak azon tartsák az emberek a kapcsolatukat azt már nem! ezt lent megmagyarázom, csak még válaszolok az utolsó mondatra.

mire jó a net? na én nem ismerkedésre használom! ok itt sg-zek beszélgetek fórumban, s chaten, de nekem a munkámhoz kell adatgyűjtésre, hobbyjaim után való tudás bővítésére, hírek, letöltések a kikapcsolódáshoz, s e - bookok beszerzése. barátnő ahogy fent is írtam itt sem keresek! most akkor jöhet a kérdés hogy mért írok ide én is! a válasz: mert érdekel, hátha a bennem lévő ellenérveket el tudjátok vetni! tudod az ember a hibákból tanul, s szerintem nem feltétlen a sajátjából!

s mit igértem! ismerek egy házaspárt, már 10 - 15 éve lehetnek házasok. gyermek nincs. a férj állandó éjszakai műszakban dolgozik biztonságiőrként, a feleség meg cégvezető azaz reggeltől estig. ritkán találkoznak személyesen úgy hogy fent legyen mind a két személy. s pl Ők tudom hogy neten tartják a kapcsolatot. minden nap teló, s egy beszélgetős oldalon tudnak beszélni! na ez ami undorít! kapcsolat ez? társas élet ez? hmmm nemhiszem.