Internetes ismerkedés
-
tudod az a baj, hogy mindig a Nő választ! tökmindegy hol ismered meg! annyi előnye lehet ennek a dolognak, hamit Te is leírtál, hogy Ők is keresik a partnert! azaz hogy az én nyelvemen írjam ezt le, ez egy tömény oldat, s nem kell az ozmózis elvét használni az ilyen oldalakon. tod a sorsod magadnak csinálod!
hagy forgassam vissza a szavaid! itt is csak véletlen hogy rátalálsz olyan Hölgyre ki Téged választ! tök mindegy hogy 20 km re arréb lakik, vagy más társkeresőn van regelve mint Te akkor ugye ugyanúgy nem találkoztok!
jah a levél s email! tod a kézírás is sokat elárul az emberről, meg a szöveg formázása! nekem ne mond hogy '40-ben géppel írtak azokat a leveleket! de ám jó a hasonlat! :-)
következő bekezdésre mondtam, hogy a Nő választ azért nem ír vissza! vagy elfogadod ami jut vagy nem!
tudod mi a Női megérzés? a logika hiányának finomabb megfogalmazása! :-DDDD
s szerintem Ő is csak a véleményét mondta el! ahogy azt a totyik kérte! nem szólt be senkinek, nem nyomott válaszgombot!
s mégegy dolog! s ez az én véleményem! Te s bárki más is levelezhet, emilezhet smsezhet annyit amennyit akar! a legtöbbet csak a személyes kontaktusok útján tudsz meg a Másik félről!