Vajon mit várnak tőlünk a nők egy randevún?
  • Fbn Lx
    Egy centit nem vágtál le abból, amiről én végig magyaráztam neked.
    Az egésznek semmi köze az őskori barbár világhoz, amit te fejtegetsz nekem. És ugyanakkor mégis rengeteg köze van. több mint hinnéd.
    A te bölcsőd őskori barbárok földje.

"Az ön művelésnek, az ember felülmúló ember megalkotásának, az önnemesítésnek, a szív gazdagításának, az őskori barbárság felszámolásának művelete személyes (szabad) művelet."

ami nem szolgál mást, csupán annyit, hogy hagyd el a gyökereid, hogy ne gondolj arra, ki vagy valójában, hogy honnan származol, hogy mint ember, miféle értékeket kellene vallanod, és hogy csak magaddal foglalkozz, és hogy azt hidd, többé válhatsz másoknál, ha megvalósítod önmagad. Az egoizmus legfinomabb, legnépszerűbb érvényesítési formája. TE is ezt műveled. Magyarországon is ez folyik. Ez párhuzamos az ember saját csoporténjétől, a saját hazájától való elidegenítési folyamattal.

Az egészben pedig csak a barbár részt kommentáltad. Ha számodra az irányítatlan, természetből fakadó csodás emberi érzések barbárok és elnyomnivalóak, sajnállak. Részemről befejeztem, mert egyik füleden be, a másikon ki- mintha szándékosan nem akarnád meghallani, amit mondok. És ezt nem csak velem csinálod. Kialakítottál magadnak egy illúziót, ami valami emberfölötti, de mégis emberi érték létrehozására törekszik, és ez az illúziód tele van önámítással és ellentmondással.
    Többet nem baszom erre az időm, mert csak az agyam cseszi fel, hogy szélsőséges eszmékkel dobálózol, és közben nem AKAROD megérteni azt, amiről írok. Vedd már észre magad. Te boldog vagy? mert én igen.
    Te átélted már a szerelmet, minden örömével együtt? mert én igen. Te úgy érzed, ez így szép, és rendben van? Mert én igen.
    Akkor kérdem én: mi a franc lehet a problémád, amiért belém kötsz? Mit szeretnél elérni nálam, ha jobban érzem magam az életemben, mint te a sajátodban?
    Viszlát.