Vajon mit várnak tőlünk a nők egy randevún?
  • D00M
    © Hydroceph

"a gyereket egészbiztos, hogy szarráverném" #230

"Mikor megismertem egy 5 éves kapcsolata volt, de hatost hagyott magamogott hogy velem legyen" #233

ez csak nekem tűnt fel? Önző vagy ember, nem kicsit... Szerinted, hogy eshetett a srácnak miután "lenyúltad" a barátnőjét? Neked a kicsi szíved szakadna bele. Nekem a barátnőm 60km-re lakik tőlem, suli és edzések miatt ritkán de legalább 2hetente találkozunk, múlt héten a volt a szalagavatója. Én edzőtáborban voltam nem tudtam elmenni rá, ofkorsz utána ment bulizni. Egy percig se fordult meg a fejemben, hogy bármi rosszat is csinálna, szeretem, és bízom benne annyira, hogy ilyeneket ne feltételezzek róla.
    Másik.. Szintén saját tapasztalat, élmény.. Volt egy akkor 3 hónapos kapcsolatom, nyaralni voltam, namost fél évvel előbb le volt foglalva a ház tehét nem tudtam elvinni magammal, kikövetelte magának, hogy legalább napi 2 SMS-t írjak, gondoltam oké nem para. Egyik nap elmaradt mind a 2. Későn feküdtem, későn keltem és egyből mentünk a partra, olyan hisztit levágott, hogy nemigaz. Hogy én mekkkora rohadék vagyok, ennyit nem jelent nekem stb stb. Én ebbe belefáradtam, hogy állandóan jelentenem kell az ezredes elvtársnak és 2 héttel később vége is lett az egésznek. Ő szeretett, de olyan szinten sikerült elüldöznie magától, hogy az valami elképesztő.