• Ravkin
    A legnagyobb vicc talán az egészben hogy ez nem vicc.

És akkor, amikor már a legnagyobb firefox okosok sem képesek már ezt belátni, akkor már a sírás kerülget. Az internet explorer szabványos lett, enyi történt semmi több, próbálja átugrani azt a lécet amit a firefox tett fel olyan magasra. A weboldalak többsége eddig sem jelent meg tökéletesen firefox alatt, de ezt persze megintcsak nektek kellene jobban tudni, most ami nem jelent meg tökéletesen firefox allatt az majd nem fog megjelenni tökéletesen ie8 alatt sem. Szóval mennyetek oda a rókához, fogjátok meg a kezét és gratuláljatok neki. Ebben nem tudom mi a vicces, bár sejtem hogy ugyancsak a csökött magyar agyatok miatt nem látjátok át az egészet, hogy valójában az ie fejlődőtt és ahelyett hogy gratulálnátok magatoknak az ienek a firefoxnak, hogy eljutottunk a hülyeség ezen fokára, itt fikázzátok megint orba szájba.

"" Két dolog végtelen, az Univerzum és az emberi hülyeség....bár az előbbi nem biztos... ""

Én aszthiszem a dolog apropóján szintén hülye user módra maradni fogok az ie6 nál, ahogy alattam azt már valaki igen helyesen leírta.