Az oldalak inkompatibilitása miből adódik inkább azt kéne tisztázni.
Margin tegeket IE máshogy kezeli, és pár pixellel a diveket is eltolja.
Ám ha margineket nem használunk, és az oldalt egy középre igazított divbe rendezzük, minden böngésző alatt pont ugyanúgy fog kinézni.
Az IE hihetetlen érzékeny a lezáratlan tagekre, így a rosszul megírt oldalak szét fognak esni, míg a Firefox, megpróbálja kitalálni, hogy a fejlesztő hol aludt be, és megpróbálja normálisan megjeleníteni (pl ha </div> vagy </html> záró tageket nem talál, nem esik pánikba, és nem cseszi szét az egész oldal szerkezetét...de hogy eleve a kód rossz, az nem a böngészők hibája).
Aki meg böngésző specifikus kódokat használ..IE kezeli a fontokat, ha nincs telepítve a gépedre, akkoris..a fox nem...dehát akkor meg nem kell meglepődni.
Linuxról meg annyit, hogy nézd meg, hogy milyen sokan térek át hirtelen linuxra (gyakorlatilag konstans vízszintes egyenes a grafikon...több mint 10 év alatt nincs egységes gui, meg semmi...jó haverom azt mondja épp ezért jó mert azt rak össze amit akar...persze csak a másik júúzer is azt amit akar, aztán szerencsétlen programozó meg legyen orákulum és jósolja meg, hogy a delikvesnek épp milyen oprendszere lehet)...épp akartuk egy vállalatirányítási rendszert fejleszteni..haver nagy linux fan. Gyak. nem hajlandó wint használni, aztán azért nem évekig szeretnénk fejleszteni, így C, C++ kizárva. Java...ronda és lassú, kizárva. Mono...hát ottmeg fenese tudja, hogy én C# alatt megirok valmit hetek/hónapok alatt akkor linux mit szól majd hozzá. Szóval mégiscsak Win lett belőle.
Meg azért gondolj bele. Van egy cég...akar venni tőled programot. Miért használ free linuxot? Egy cégnek nem egy vagyon egy 30-60 000Ft. Nameg support...linuxnál az hol van? Fórumon meg mertem kérdezni, hogy egy régebbi kernel mijót tud..majdnem elküldtek az anyámba mert miért kell nekem a régi (fakk az lett volna jó az ARM procira)....linuxal folyamatos szívás van, ez a helyzet.