• torreadorz
    Én nem nagyon szeretem amikor valaki azzal pedálozik hogy régen a nagy (vagy nagynak tartott) emberek mekkora hülyeséget mondtak.
    A következők miatt:
    1, utólag könnyü okosnak lenni

2, nem tudom láttatok már régi próbálkozásokat bizonyos találmányokra. Mondjuk másfél méter átmérőjü első kerekes bicilit, lábbal hajtott (nem)repülő gépet, vagy éppen rugókból épitett "örökmozgó" gépet. Na most, amikor egy ilyet néztek, akkor általában kiröhögitek az illetőt hogy hogy volt olyan hülye hogy ilyen szerencsétlen ránézésre is müködésképtelen valamit akart csinálni. Amikor ilyet láttok és kezdenétek röhögni, akkor jusson eszetekbe, lehet hogy régen a nagy emberek is mondtak hülyeséget, de az un. "alternativ" dolgokat kutató/készítő emberek is csináltak legalább akkora baromságot. Szóval ha most nem értesz egyet azzal aki azt mondja hogy a fénynél gyorsabban nem haladhatsz, cserébe nagy hévvel bizonyitgatod hogy van antigravitációs erőmü csak eldugva a padláson, meg a semmiből kinyerhető nullponti energia amit xy csinált (csak épp sosem müködik amikor be kéne mutatni...), akkor gondolj arra hogy te meg az vagy, aki kiröhögi Lord Kelvint miközben a garázsban 3 méter átmérőjü kerekes bicilit épit mondván hogy bezzeg az mennyire jó.

3, Az ilyen nagy emberek hülye mondásaira hivatkozó kisembernek sincs annyi esze mint amennyit a régi korok embereitől elvárna, mert akkor nem itt fórumozna, hanem hawai-on süttetné a hasát,mivel nyáron jól bevásárolt volna mondjuk dollárból. Ja hogy akkor mindenki arról nyilatkozott nagy okosan hogy az USA csődbe megy, meg hogy lesz 100 ft is egy dollár?.... na ennyit a nagy megmondásokról