• repvez
    #630
    az egész azért furcsa,mert mig a BOB-ban egy kiemelt és lényeges momentumát mutatták be a harcoknak tehát nem átfogoan egy évet hanem annak az évnek mondjuk csak 1-2 napját vagy hetét.Ha jol emlékszek csak az ardeneki rész volt többnapos bemutatás, de az 2 részes is volt.
    Tehát ha itt is követték volna ezt a szisztémát akkor simán belefért volna a 3év is a 10 részbe.
    még ugy is ha 2 rész megy el egy témára , mert igy is 5 nagy ütközetet tudtak volna bemutatni.
    guadalkanal, iwo J, okinawa , peleliu és még valami plusz a kiképzés vagy a pearl harbori támadás az elején .
    Ehhez csak annyi kellett volna hogy minden rész elején elmonják hogy mikor melyik helyszin melyik hadmuvelet és a helyzetet és a célokat bevezetönek elmondják, majd nekivágnak és a vége a küldetés befejezése hogy mi a kovetkezö feladat és ezt milrt kellett csinálni.

    anugy itt le van irva hogy mikor mi volt.
    ezekbol látszik hogy egyik sem tartott tovább 2 honapnál igy ebbol kellett volna egy kisebb részt lépésröl lépésre bemutatni.

    A BOB-ba nincs hiányérzetem hogy valami küldetés kimaradt, mert az elején elmondták hogy a cél berlink és tudta az ember hogy minden egyes résszel közelebb kerülünk hozzá.
    Itt senki nem tudja hogy hol kezdték és hova tartottak.
    És igy végignézve a WIKIs oldalt nagyon sok olyan csata és helyszin kimaradt ami esetleg utba eset volna vagy idörendileg bele kellett volna még tenni, hogy ne legyenek olyan nagy hézagok.