The Pacific (HBO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
jaja a gülüszemû
Victor1103
Én is csak a végére jegyeztem meg a nevét.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Molnibalage
Az ki? A zombiképû göndörhajú? Gyakorlatilag végig benne volt a sorozatba, de a nevérõl fingom sincs...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tigeroo
Snafut játszó színész volt a legjobb amugy sztem, kurvajól játszott, kelett egy ilyen hülyegyerek nagyon a sorozatba 😄
Victor1103
Összességében azt mondom hogy ez egy jó sorozat volt. A utolsó rész nekem kifejezetten tetszett. Megvoltak a hibái de még ígyis olyan volt amihez felnõni más sorozatok képtelenek. Amit én máshogy csináltam volna az a karakterek ábrázolása. Az nagyon széttöredezett lett. Szerintem Eugine volt a legjobban ábrázolva ezért is lett õ a legszimpatikusabb számomra. Ez leginkább pont a végén amikor a katonákról mutatták a memokat volt érzehetõ ugyanis volt egy pár akit csak néztem hogy "Ez ki is volt?".

Összességében: 9.7
Látvány: 10/10 Belekötni nem lehet egyértelmû
Zene: 10/10 Nagyon szép zenék voltak benne a fõcím pedig megint felejthetelen
Színészek: 9/10 Annak ellenére hogy nem világsztárok nagyon jól alakítottak, egy-két embert kivéve
Történelmi pontosság: 10/10 Utánaolvastam néhány dolognak és tényleg úgy történt ahogy történt😊

Jöhet a Vietnámi háború csak ne 9 év múlva hanem egy kicsit hamarabb.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

"After attending training, Basilone deployed to Guantanamo Bay, Cuba, the Solomon Islands and eventually to Guadalcanal where he held off 3,000 Japanese troops after his 15-member unit was reduced to two men."

No comment..., akkor most gondolkodjanak el azok, akik sirtak az miatt, hogy a japanok vagohidra rohano marhacsordakent tamadtak...

Amugy Sledge-rol kulon filmet is lehetne rendezni, eleg osszetett szemelyiseg volt.
Wikipedia-t olvasva egy dolog hianyzott egy kicsit: Leckie-rol nekem nem jott at, hogy felderito is volt.

http://gaborszantai.co.uk/

tigeroo
most wikin utánanéztem a 3 szereplõnek...

Robert Leckie

According to Vera, in 1951 he was inspired to write a memoir after seeing South Pacific on Broadway and walking out halfway through. He said ‘I have to tell the story of how it really was.

Eugene Sledge

He taught zoology, ornithology, comparative vertebrate anatomy and other courses during his long tenure there. Sledge was popular with his students, organizing field trips and collections around town. Eugene Sledge died after a long battle with stomach cancer in 2001.

John Basilone

Lena's obituary notes that she never remarried.

jó kis olvasmány volt...

pár hét múlva (vizsgaidõszak - szabadidõ<#idiota>) megnézem újra a sorozatot. szerintem van olyan jó, mint a bob volt...
Remek volt a 9-ik rész. Csk az a kár hogy 8 semmilyen részt kellett rá várni és már vége is a háborúnak. A következõ rész már csak színtiszta "tanúság" lesz.
zzeN
Netán hétfõre?!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Frosty01
10. rész kb mikorra várható? 😊

practitioner of the forbidden arts of death

Shep
Megtudtam, hogy jártak olyan nevenincs szigeteken is amirõl eddig nem hallottam, azon kívül nem sok mindent 😊 Max annyit, hogy a japánok ész nélkül harcoltak (ez nem igaz, de itt úgy lettek beállítva).

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a.carkey
De most õszintén: megtudtál ezekbõl BÁRMIT is? 😊

A medve nem játék.

Generation Kill-ben a Rolling Stones ujsagiroja nem ugyanaz, aki az OZ bortonsorozatban Tobias, a s*ggbekurt ugyved volt?

Ez egy tortenelmi alapokat es emlekeket nagykozonseg szamara is fogyaszthatova tevo dokumentarista mini-sorozat, nem akcio-thriller.
Akinek nem tetszik ne nezze, ezt azok tudjak ertekelni, akiket nem csak a katona, hanem az uniformist olto, onmagat kereso vagy eppen elveszto fiatal amerikaik elete erdekel es amit megeltek a Csendes-oceani hadszinteren.

Shep
Na most már tudom ,hogy ezt a részt tényleg nem nézem meg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bandee1987
Egyébként kissé furának tartom, hogy minden rész bevezetõjénél azt mondják el, hogy épp ez a sziget volt a legrosszabb, a legesõsebb, a legtöbb áldozattal járó(mind peleilunál mind iwo jimánál mind okinawánál) Most akkor mégis melyik volt a legdurvább?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Na, én is megnéztem a 9. részt, hát tényleg durva volt, egyben messze ez volt a legjobb epizód az összes közül.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

tigeroo
a.carkey
Most nem! 😄 Ez van. Iszonyat ötlet és jó a zene. A Sky Kapitány óta vártam valami ehhez hasonló "hülyeségre". 😊

A medve nem játék.

Punker
most látszik 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
Tudom, és szerintem átírtam, ezért is nem tudom miért nem jelent meg ...

A medve nem játék.

Punker
mert nem elég a flash tab a linkben a ?v= -t át kell írni/v/-re

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
Nem tudom miért nem tette be ...
"A történet szerint 1945-ben a nácik úgy döntöttek, hogy nem adják fel a küzdelmet és titokban a Holdra települtek át, itt éldegéltek több évtizeden át, 2018-ban azonban visszatérnek, hogy befejezzék azt, amit elkezdték. A 6,5 millió eurót felemésztõ sci-fi-vígjáték finn és német koprodukcióban készül és 2011-ben kerül a mozikba."

A medve nem játék.

a.carkey
Nesztek! Itt van nektek "jó háborús film"! 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Levelek Iwo Jimáról? 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Nem ment oda, csak Koreaban vették vissza a hadseregbe, kiképzõnek.

A medve nem játék.

Punker
jaja

polluxware
polluxware
Generation kill-ben nincs sok harci jelenet, viszont jó a történeti szál vezetés😊

RAY produkciói pedig különösen MUST SEE!! (CSAKIS EREDETI NYELVEN)

fujjjj-fujjj szinkron

polluxware
OT-t nem láttam még😊

perpill lost láz kezd alább hagyni... "V" nagyon tetszik

most flash forward-on filózok........

OT meg megint csak újdonság!

ajánlom egyébként a The year of living dangereslyjjjj-t (isohunt)

tigeroo
amugy a HBO-t is kell figyelni. azért mert a filmben nincs benne azért még a háttérinfókat csöpögtetik serényen.

pl:atombomba
Molnibalage
Ez úton gratulálok nekik. Az ottani jogvédõk és amnesty faszom nem pattog? Mert ez alapból nettó bûnözönek tekint minden torentezõt. Vicc...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

meglatjuk, megszavaztak egy honapja a szemetek...

Punker
duma
rakás legális cucc van torrenten azt nem tilthatja le

UK-ben mar nem lesz az opcio sokaig, ellenorzik az adatforgalmat, aztan ha torrentezel, akkor elobb kapsz egy levelet, majd lekapcsolnak a netrol...

Punker
én a könyvet nem találtam sehol itthon 😞

amúgy meg torrent azt csókolom 😄

ilyenkor van ki a f@szom: felmegyek iTunes Store-ba, mint a legnagyoob online mediashop-ba es rakeresek a Generation Kill-re, szerinted van?

akkor meg en szenvedjek, hogy megtalaljam legalisan vagy megrendeljem amazonrol, holott eleg lenne HDD-n?

Punker
akkor mondjuk azt hogy 4 sorozat, de ebbõl csak a BoB az ami fasza, Generation Kill is gyengébb de mindneképp a második.

Over There, BoB, TP - van meg mas?

Nem tudtam, hogy bukott, de bevallom nem is erdekelt, mert nekem olyan volt Black Hawk Down utan, mint BoB a SPR-utan😊

Molnibalage
Mikor a Generation Kill az egyik kedvenced? 😊 Azt hittem azért, mert a OT szerinted is gyenge.

polluxware
köszi a tippet😊 ezt még nem láttam..

blog inf szerint 13rész és slussz

Punker
over there csúnyán bukott kétlem hogy folytatnák

amúgy milyen 3?

nekem tetszett, de persze a harom haborus sorozat kozul csak a harmadik...

amugy nem volt valami hir arrol, hogy az Over There-t folytatjak?

Punker
a sorozat leginkább semmirõl se szól, nagyon régen vártam mert hiány cikk a Csendes óceáni hadszíntérrel foglalkozó alkotás, de ez olyan rossz hogy nem érdemes listára venni.

De nem is a japanokrol szolt a sorozat - millio helyen lenyilatkoztak a keszitok, hogy ez nem a Levelek Iwo Jimarol...

Punker
jó duma 😄
ettõl függetlenül a sorozatban hipp hopp ugrálnak idõben és térben, a japán császári haderõ kb 0-nak van feltüntetve 😞

jobb lett volna ha csak tengerész gyalogos egységre koncentrálnak és annak 2-3 csatáját mutatják be.

Ez nem sci-fi, gondolom azert nem zavar, hogy jelentos dokumentarista munka elozte meg a forgatast es amit latsz - bar amerikai kozvelemenynek keszult - nagyjabol a tortenelmi valosagot fedi.

Ja erre utaltam ironikusan.

Közben belenéztem a Windtalkers-be. Hát minimum valami hasonló japán harcmodor kellett volna bele mint itt. Nem voltak akkora rohamozó idiótáknak beállítva mint itt.

Az elején a sûrû dzsungelben lévõ bunyó amikor nem lehet tudni honnan jönnek japánok üti Pacific legtöbb harcjelenetét. És ahhoz nem kellett több milliós effektét és össz-vissz abban is 5 japán statiszta szerepel mégis ezerszer hangulatosabb.

A 9-ik rész tényleg jó volt de mondjuk én arra számítottam hogy már a 2-3-ik résztõl hasonló lessz nem csak a gyõzelem elõtt.
Molnibalage
Hát igen. Van az a göndör hajú zombiszemû srác. Legalább 5 részben volt, de fingom sincs, hogy mi a neve. Az Elit Alakulatból álmoban is felkelve felsorolok cirka 20 nevet.

azért a japán katona nem arról hires h csak ugy visszavonul az náluk nagyon nagy szégyen inkább meghal mint elfut
igen a rohamok is a mesterlövészek pálmafán meg még sok minden hiányzik ebbõl a filmbõl