• Hans89
    Te jó ég! Nem hittem volna, hogy ennyire gagyi lesz a sorozat.
    Míg a BOB annak idején lekötött egy picikét, bár ott is éreztem az USA képmutatást, ez a sorozat semmi képen sem. Ugyanis nem volt számomra egyetlen szimpatikus karakter az egészben, az a három Rambó aki elméletileg viszi a történetet, olyan semmit mondó mint ha három tehenet néznék egy legelőn és nem tudok rájönni mikor szarják ki a füvet amit lelegeltek. Nevüket nem tudtam megjegyezni a 8-résznél tartva sem! nem hogy még azoknak az embereknek, akik egy részben vagy 10 percig szerepeltek. Pfff ráadásul nincs egy olyan szakasz az egészben, akiknél ténylegesen nyomon tudnád követni azt, hogy a kezdetektől egész a sorozat vége feléig ki nyomorodott, halt, vagy tűnt el! csak talán gyengén Leckie és az a három másik társa akinek könyveket hozott az el távról vissza. Nah amikor azokat kezdtem megszokni! utána szét is esett az a banda is lol XD Iwo Jima, Okinawa helyett jelentéktelen kis szigetek csatáit próbálták filmre venni! amik lehet igazából is véresek lehettek, de egy film néző nem erre kíváncsi hanem a nagyobb hadjáratokra. Erősen éreztem itt is azt az Amerika a megváltó fílinget, miszerint mi váltottuk meg a világ békét, ennek és annak a szigetnek az elfoglalásával. Heh azért dobták le később az atombombát mert már nem bírták pótolni igazából azt a rengeteg veszteséget amit okoztak a japánok nekik. Ha már így akarták, hogy ne legyenek jellegzetes arcok akkor jobban megfogott volna ha pl egy pilótát is bevesznek a csapatba aki végignézi a kamikaze akciókat. Meg szétbombázza a saját egységeit a parton XD Az őrület határán című film ennek a töredéke mégis szarrá izgultam magam a szereplőkért és a beszólások is jók voltak, ott is voltak céltábla karakterek de még ott is jobban ki voltak dolgozva a párbeszédeik és a haláluk is sokkal élethűbb volt. Elit alakulatot régen bírtam! bár már ott sem nagyon bírtam elviselni hogy gyilkolják sorozatba lefele a németeket, ne feledjük, hogy mi szövetségesei voltunk a Német Birodalomnak és mégis néhányon úgy írtok róluk meg a kis samurájokról mintha kivágott pappír emberek volnának. Pedig ha egyszer egy Európai rendező forgatna egy hasonló filmet a németek szemszögéből össze pisálnám és sírnám magamat. (De jó lenne) Nem kéne egy jude : Steven Spielberg és Tom Hanks érzelmes moslékát végigszenvedni. Nem!!! félre raktam a gyűlöletemet az amcsik iránt ismételten és megint végignéztem szánalmas kukacos idiótaságukat. A dáma, bugyuta karakterek, semmit mondó jött ment színészek, elkapkodott felvételek, éjszakai borzalmas csatajelenetek, bugyuta párbeszédek, felesleges időhúzós mellék szállak már az első két részben kinyírják az egész sorozatot. Inkább nézzétek a Sztálingrádot vagy valami I világháborús filmet mint ezt! Ennél még a polgárháborús szemetüket is jobban élveztem mint ezt. Ott legalább élveztem, hogy gyilkolják egymást halomra hehe. Nem nem nincs értelme ennek, egy plakátot nem ér az egész. A zene az gyönyörű azt elismerem de a sorozathoz nem passzol! Japánokat sem ismerjük meg benne. Harc modorukat sem csak jönne meg jönnek, néha védekeznek ennyi! Némelyik rész meg csak a dráma, szerelem, az egész + 10 perc harccal megfűszerezve. Ez a véleményem. Aki teheti hagyja ki az egészet.