• tigeroo
    #470
    jó rész volt..


    amikor az első ezred visszajött és adták egymásnak a cigit stb... nagyon megindító volt szerintem, mutatta az összefogást.


    az öreg szakaszvezető (?) kurvanagy arc, a századosért is kár, volt olyan közvetlen mint winters anno (és látszott is hogy mennyire hatással volt a morálra - sorra sírták el magukat az emberek)

    ejj...ha az elejétől fogva ilyen lett volna.

    basilonet nemtudom hova tenni, mi a szarnak kelett a sorozatba. volt 2 része kb...

    leckie-ért is kár, hiszen hogy nincsenek már a középpontban így értelmét vesztette az hogy részeken át foglalkoztak velük. így meg, hogy van 3 ember a háborúban, 3 különböző osztag a téma. a bobnál ugye csak az easy század volt... de itt teljesen más a felállás, a japánok a végsőkig küzdenek (a katanás japcsi is akit lelő eugene, látszott hogy már tiszta üszkös volt a teste mégis rárohant... stb.)

    durva naturalista jelenetekben nem volt hiány!

    eugene jellemfejlődése nagyon jó, látszik hogy benne van a háborúban, ám mégis, kívülálló, amikor csak szemlélte a többiek barbárságát (neki tán még megvan a józan ítélőképessége -bár az utolsó, "aranyszerző" kísérlete hülyén jött ki, mi a francnak neki arany, full gazdagok, örüljön hogy túléli)




    hát nemtudom. érnie kell még ennek, de van olyan jó mint a bob....
    az első 5rész előtt pedig értetlenül állok, hogy mi a francnak kelett ebben a formában.