• Prof William
    Kb ez van.

A csatákból tényleg hiányzik a hangulat. bár most már bekeményítettek de az eddigi csaták 90%-a a abból ált hogy jöttek japánok ők meg legéppuskázták őket. Nem igazán éreztem egy percig se hogy veszélyben lenne a katonák élete.
    A BoB-ban a ledobás éjszakáján lélegzetvisszafojtva figyeltem mi lesz és bár mint tudjuk reggelig semmi sem történt de hangulat akkor is óriási volt. A 88-as elfoglalása meg egy nagyon szépen fokozatosan kivitelezett hangulatos harc keretében zajlott le. Amolyan igazi kétesélyes harcként ahol nem sok múlott hogy hőseink húzták a rövidebbet nem pedig a németek. A Pacificban pont az ilyen jelenetek hiányoztak. Nem igaz hogy egy hasonló harcot se tudtak volna megcsinálni csak most a japánokkal.
    Ehylett nézhettük ahogy látványosan csinálják a semmit. Az első részben ugyebár a flottát szétlövik. Szerintem mindenki várta az első találkozást japánokal, hiszen a nyomaik már látszottak erre valami olyan vérszegény első harcot szúrtak be hogy az már kabaré.
    Egyedül a gránáttal ügyeskedő japán katona volt jó ötlet de a következő részekben a japán fanatizmus és eltökéltség abban merült ki hogy elérohantak a géppuskáknak.