• Prof William
    #450
    Ja majd mindenki hazamegy és megállapítják hogy a háború rossz ééérrteeem?

    A BoB 2 részében a 88-asok elfoglalása olyan jól meg volt csinálva hogy azt többször is megnéztem és ez még csak 1 csata volt. Itt nem tudnék olyan csatát ( pardon sötétben lövöldözést ) mondani amit újra megnéznék.
    Azt hittem némileg többet mutatnak majd japánokból de azok kívül hogy sötétben rohamoznak Banzai ordítással nem sok mindent lehet belőlük látni.

    Berakhattak volna ide is valami "elfoglaljuk az ellenség ütegeit" vagy meglepésszerű rajtaütés japánokon/rajtuk, roham japán állasok ellen NAPPAL de semmi...

    1 teljes részt a semminek ( a pihenő rész ) szentelni meg nagy hiba volt. A BoB -ban is volt olyan rész amiben nem harcoltak (első) de ott egy percig se gondoltam az nézés közben hogy (történjen már valami!harcoljanak már)

    Sztem a legbénább jelenet a megkattanó katonáé volt. Mibe került volna kitömni a száját rongyal hogy mukkani se tudjon aztán a szanitéc bead naki egy löket morfiumot és reggelig durmol. Nem, vazze üssük agyon mert mert egy magányosan bomló katona még befogott szájjal is nagyobb hangot ad ki mint az egy órával korábban szintén sötétben közösen röhögő teljes hadosztály. Ezt még sztem japánok se csinálták volna. Csak én éreztem marhaságnak ezt a jelenetet?

    Lehet hogy szerencsésebb lett volna haditengerészet szemszögéből mutatni az eseményeket bár lehet hogy akkor túl sok pénzbe került volna a tengeri csaták mutogatása. Bár lehet hogy az sokkal jobban megérte volna.