• repvez
    Valahogy én is igy vagyok vele.Az elit alakulatba szépen fel volt épitve a dolog az elsö részbe megismertük a föszereplöket, de ugy igazábol hogy a többi résznél tudtuk hogy ki kicsoda.
    MEg ott minden résznek volt egy kezdete meg egy vége és tudni lehetett hogy merre tartanak legközelebb .
    A kamera kezelés is jobban hasonlitott a ryan megmentésére és olyan volt mintha tényleg ott harcolnánk .
    Ezzel szemben a pacific :
    Egyböl a csendesoceáni szigeteken találjuk magunkat azt sem tudjuk ki kivel van akirol azt hisszuk hogy föszereplö az a köv részben meghal.
    Már lement a fél sorozat, de még egy értelmes harcos lejenek nem volt csak este amiböl nem látni semmit.
    Szinte csak lelkizés az egész eddig és nem lehet tudni, hogy hova mennek legközelebb mi a fö cél semmit csak ugrálnak össze vissza. azzal hogy kiirják hogy mikor és hol játszodik még nem rögzül az emberbe .
    Azt érzem hogy nincs rendesen felépitve a történet.
    Az elsö részt kezdhették volna a pearl harbori támadással és hogy miért áltak be katonának.
    Ahogy látom ez csak egy föszereplös sorozat nem ugy mint az elit alakulat ahol tényleg egy csapatröl szolt , ha valaki megsérült vagy elküldték gyögyulni azt letuták 10 percben és nem egy egész részt pazarolnak rá.A csajozos résznek is akkor lett volna értelme, ha tényleg ott megtalálta volna párját akinek irni fog levelet meg a végén hazautazik hozzá.
    És nincs nevesitve sem az alakulat, hogy kik azok (vagy csak nem jegyeztem meg) valos alakulat volt e mint a másiknál a 101esek.
    Eddig nagy vonalakban ez a meglátásom.
    nem hozza azt a szinvonalat amit vártam , de azért megnézem minden részét és a végén eldöntöm hogy fennt lesz e a polcomon.