• Prof William
    Az elején azt nem értettem amikor a csávó vált két szót valami csajjal aki éppen templomba megy majd mutatják hogy írja neki a szerelmes leveleket. Most itt kivágtak valamit vagy ekkora nagy plátói hősszerelmes a pali?

Eddig valahogy nem hozza hangulatot. AZ elit alakulat első része hiába szólt a kiképzésről mégis volt benne hangulat. itt meg hiába van harc már a legelső részben valahogy nem az igazi. Az elitben szép intelligens harcok voltak, amelyeknél nem éreztem hogy el lenne nyújtva a dolog. Itt meg sötétben lövöldöznek a susnyásba és hiába csinálják ezt is HOSSZAN de akkor is marhára unalmas. Szépen elpazarolnak 1-2 karakteresebb arcú szereplőt a semmire. A Jujáresik Parkos srácot meg ott sztárolták erre majd a feléig nem is szerepelt csak ott nyajgott hogy jaj de szar neki mert nem mehet a büdös sáros dzsungelbe szétlövetni a fejét meg lelki sérülni. A karakterek eddig nem igazán szerethetőek és nehéz együtt érezni velük. A 3-*ik rész meg nagyon nem kelett mert ha dugást meg szomorú szemmel nézést akarok nézni 45 percen át akkor berakok egy erotikus filmet vagy valami Hallmarkos romantikát.
    Nem rossz a sorozat csak és jóval többet vártam tőle eddig. Lehet hogy szerencsésebb lett volna a Haditengerészeti összecsapásokra koncentrálni.