• Benedekco
    bocsássatok meg azért, hogy élek! vagy ne?
    b*szki! ki fikázta a win7-et? mondtam rá egy rossz szót is? bale66: te egy gyökér vagy! az a mániád, hogy mindenki leugatja az oprendszert aki nem isteníti... Nekem egy bajom van vele az meg a csicsamicsa... kérdeztem.... nem mondtam, hogy szivesen feltelepítek 1000+1 programot, csakhogy Nekem megfelelő kinézetű legyen a win... magyarul feltettem egy kérdést, de abból Te nem következtethetsz semmire... természetesen egy oprendszer nem a kinézetéből áll, nyílván nem... greygrey: szeretem a dos-t de sajna nem futnak rajta a mai progik ;)
    mi a bajod azzal, ha nem szeretem a csilicsálé szarságokat... amik mellékesen lefogják a procit... ja, hogy csak 0,2%-al??? ja akkor mondok valamit általános iskola alsóban tanítják: 1+1=2, ha ez kevés lenne akkor még valami: sok kicsi sokra megy, na remélem érted... ha nemszeretem a dizájnt ráadásul még erőforrást(nem csak proci teljesítményt, ugye) is elvesz akkor mi a büdös francért nézegessem ha ki is lehet kapcsolni(ez volt a nagy kérdés)... hát megáll az ember esze... ti télleg hülyék vagytok... vagy inkább Én hogy ide az sg-re jövök kérdezni...