American Idol (TV)
-
edhi8 #77 Hát jó lenne ha az ncorera is felraknák, de már nem jellemző, mert nem volt rá igény... max vagy 4-en szedték. Akit érdekel biztos leszedi külföldiről, csak ugye nekem ez gyorsabb lenne. :p De hátha feléled még.
Na igen, Alexis-t egyre jobban sajnálom, baromi jó produkciókat csinált volna még ha bent hagyják. Nem is értem miért nem volt szimpatikus. Az eddigi döntős számok közül a Top5ben nekem biztos benne lenne a Dirty Diana. Remélem azért sikerül valamit alakítania ha "csak" idáig is jutott el.
Megannal igazad lehet, mert a legutóbbi adásban baromi sok hamis hang belecsúszott neki. De fiatal még, sokat képezheti magát. Az alap tehetsége nagyon is megvan.
Biztos nem kizáró ok, mert hát bent van:D Persze valahol neki is próbálkoznia kell, mert a színházi fellépésekkel nem lesz belőle világsztár, itt meg megmutathatja magát. Nem is baj az hogy bent van, mert színesítő a műsort. Mindenképp ő a legváltozatosabb és legizgalmasabb előadó.
Azért az nem semmi, hogy ennyi tehetséges ember összeverődik egy ilyen műsorban. Mondjuk nagyobb a minta amiből válogattak :p Mert hát a Megasztárban (persze messze nem ugyanaz XD) még a Krisnél sem volt egy erőteljesebb énekes sem.
A külföldi Idolos fórumot nézegetve sokan azt írták hogy Danny-Adam finálét kizárják, és hogy unalmas is lenne. Én mondjuk ezzel nem értek egyet, mert nagyon szívesen hallgatom Dannyt, nem értem miért lenne unalmas.. vagy hogy mi lehetne izgalmas?:D Allisont tartják ott sokan esélyesnek.