American Idol (TV)
-
Próbálj másról tölteni,tutira gyorsabb lesz. EZTV-re szoktam menni,mivel sorikat is nézek,és ott szoktam klikkelni.
Persze az említett előadókat lehet,vagyis nemismered,hisz rock,meg nemtudom mennyi éves vagy,90-es évek eleje.Akkor voltam ifjú,nem mintha most anyira vén lennék.
Megasztárban csalódott emberek?:-)Én előbb néztem Idolt,és utánna nah megnézem a mi produkciónkat is.Kelly most jött ki új anyaggal,épp listavezető is az új száma.Carrie meg hihetetlen sikereket ért el mindjárt a debütáló albumával,persze nem érdemtelenül,mert kiváló hangja van.
Persze igazad van Adam-mal kapcsolatban,biztosan sokan szavaznak rá,főleg tinilányok.Ennyi előnye van Danny-nak hogy őt azért az érettebb korosztály is favorizálja.Lásd Paula teljesen készvan tőle mindig.:-)De így jó,mert nagy küzdelem lesz,és ha bármelyikőjük is nyer megtapsolom!Érdekes én mindig csajoknak szoktam majdnem szorítani,de most valahogy nem.Nincs az akaliber,hogy igazán lehessen.Megan édes nagyon..de nemtudom,akárcsak Allison is,ő kis fitalka,ugye 16éves.Lil..nem jön be.Szóval nincs sok választás.Nem úgy mint anni Carrie,vagy akár Katherine McPhee.
Nah mindegy végülis majd csütörtök reggel már lehet nézni..hmm kár hogy elnapolták,de kivárjuk:-)