American Idol (TV)
-
Igen végülis én is így gondolom.Bár mondom úgy a Sarver sráccal nincs bajom,csak halovány volt nagyon.alexis-ben többet láttam.Ez van.Érdekes Kelly clarksont amúgy kedvelem,csak valahogy olyan egyformán énekel,a hangszíne ugyanaz csak vagy kiabál vagy halkan énekel,de nem tud úgy ugrálni,lubickolni a tartományokban.én szeretm ha valaki tisztán énekel esetleg több oktávot.Carrie sokkal jobb,szebb hangja van.Kelly olyan,mint most Allison,illetve fordítva,bár lehet utóbbinak kicsit átfogóbb a hangja.Adam viszont tényleg eléggé eltud szállni hangban,ezért bírom,olyan mint mondjuk anno Sebastian Bach(skid row),vagy akár Axl Rose fénykorában,vagy Jani Lane(Warrant)olyan rockos hang.Kinézete meg nemistudom..mai kornak megfelelő,enyhe emo style,inkább Jered Leto szerű.Szóval szerintem ha hozza magát Dannyval nagyot fog csatázni.Danny jól használja a fátyolosan recés hangját,szimpi is.Most majd szerda este lesz,átrakták keddről,így csütörtök reggel nézhetjük.
Egyébként neked hogy-hogy ennyire lassan jön le,a neted miatt vagy esetleg más?
De amúgy tök jó,hogy legalább te követed figyelemmel rajtam kívül:-)
Fura,hogy ezt igazából senki nem nézi.
Csak így elvagyunk,de azért jólenne ha más is bekapcsolódna,és kivesézhetnénk mégjobban.