American Idol (TV)
  • MrSpock
    Végülis kettőben megegyeztünk:-)Próbáltam úgy összeségében nézni,és persze úgy hallgatni a hangokat hogy elvonatkoztatva személytől háttértől. Megvolt a wildcard is este..végülis a 8-as megzőnnyel nemvolt gondom,de a döntésnél érezhető volt hogy picit elfogultak pár versenyzővel szemben,illetve nem is elfogultak,csak várják az igaz durranást,hogy hátha majd következőre nagyot alakít.Nekem Jasmine ilyen kaliber.Hiába jó a hangja,hiába 16éves aranyos,mint Jordin Sparks.De nálam most sem volt meggyőző,egyszerűen képtelen igazi tudását hozni itt amikor nagyobb a nyomás,de a zsűri adott neki mégegy esélyt.
    Wildcardban a legjobb hang szerintem Ricky Braddy volt,szerintem sokoldalúbb mint Matt Giraud,csak neki olyan soulos hangja van ezért ment tovább. És a mi meglepő volt mindenki számára hogy top13lett:-)
    Anoop jutott be 13.-ként,bekellett juttatni,mert jó ahangja,és nagy a szavazóbázisa is! Én már kezdtem aggódni hogy nemfog,mert szimpi a srác és biztosan jólfog teljesíteni akövetkező fordulóban is.
    Megan-nek meg tapsikoltam,mármint hogy továbbment,most kicsit olyan egysíkú volt,de ha énekelne egy kis Duffy-t vagy valami hasonlót tarolna:-)Tatina megint drámázott,és elszúrta mert ugyanazt a dalt énekelte azthiszem mint a múltkor,ez hiba volt,pedig jó hangterjedelme,Simon ezt szóvá is tette!
    Végülis kialakult a 13-as mezőny,azthiszem ez jó,mert már az elején nemkell nagyon aggódnom pár esetleges búcsúzó miatt,2-3körig védve vagyok,nah persze ha lesznek meglepik akkor tovább.:-)