American Idol (TV)
  • edhi8
    Jasmine – Baromi dögös a hangja, de ez a szám semmit nem mutatott meg, csak erőlködött benne.
    Matt – A válogatáson hatalmas volt tőle a Georgia, de ez nagyon gagyi
    Jeanine – Nem tudom eldönteni, hogy jó e a hangja, mert az előadása egyáltalán nem tetszett. Szépek a lábai:D
    Nick – De ki van XXD. Nem tudom, olyan mintha jó lenne a hangja :p Még így is ő az első eddig, aki nem cseszte el a dalválasztást:D
    Allison – Nekem nem tetszik ez a hangszín, de tiszta Pink a csaj, jól nyomja. Eddigi legjobb a 2. ból
    Kris – Tetszett a hangja, de úgy különösebben semmi extra.
    Megan – Fogalmam sincs ki énekli ezt a számot alapból, de sztem teljesen olyan volt mint az eredeti. Ügyes
    Matt Breitzke – Nem tetszett
    Jesse – Ő is legalább olyan mint a Megan és Allison. Csak ne vonaglana annyit a fejével.
    Kai – Gyenge szám, nem tudta megmutatni mit tud.
    Mishavonna – Az előző három lánnyal alakíthatnának egy csapatot, sztem nagyon összepasszolnának.
    Adam – Baromira sztárnak való a gyerek, bár nekem ez a szám nem jött be.. ahogy a kinézete sem. De sajnos hangja az van.

Én azért örültem volna Jasmine hangjának a döntőben nagyon is, nem örülök hogy nem jutott be a második srác helyett például.

A rossz dalválasztással pedig teljesen egyetértek.. a legtöbben sokkal jobbat nyújtottak az elődöntőkbe, válogatáson.. nem értem, hogy nem tudtak már egy maguknak illő számot kiválasztani és azt jól előadni.