American Idol (TV)
-
Megvolt a 2.csorot is!
Mit is mondjak így elsőre,szerintem gyengébb volt,mint az első.
Pár meglepetés(negatív)volt számomra.Rossz dalválasztások,rossz előadások.Nemtudom d elehet itt lámpalázasabbak a versenyzők?Mert sokkal többet vártam az előzetesen látottak alapján.
Egy kis vélemény szépen sorjában.
Jasmine Murray-sokkal többet vártam,itt teljesen elveszett a hangja
Matt Giraud-Rossz volt a dalv.(Coldplay),nem tudta hoznia magát
Jeanine Vailes-Szimpla hang volt számomra semmi különleges.
Kris Allen-Jól megoldotta,iparosan,de semmi extra
Allison Iraheta-Ő viszont tetszett,erőtlejes volt,és 16éves kora ellenére jól hozta magát!
Nick Mitchell-Ha kicsit komolyabban venné simán ottlehetne,bár lehet a közönség beszavazza!Jól énekel,csak ez a Norman stylet elhagyhatná egyszer.
Megan Joy Corkrey-Kedvelem a hangját,és bájos pofiját!:-)De kicsit csiszolnia kellene az előadásmódján.Szívesen látnám még!
Matt Breitzke-Ő is megoldotta,de semmi extra.
Jesse Langseth:Van a hangjában valami.Végülis tetszett..de azért Allison-Megan páros jobbvolt!
Kai Kalama-Tőleg is azért jobb produkciót vártam,bár sikerült megoldania,de nemvolt átütő.
Mishavonna Henson-Nekem ő a nagy pozitív meglepetés,nagyon bejön a hangja!
Adam Lambert-Hmm azthiszem itt nincs mit mondanom.American Idol 2009 winner???!!! Remélem fog énekelni egy igazi rockballadát!
Röviden:-)tömören ennyi.
Továbbjutó?Adam biztos,lányoknál meg uhh nemtudom.Allison-Megan-Mishavonna 3masból valamelyik.Bár Jasmine az "igazi"hangjával odaérhetne de a mai teljesítmények alapján közölük,+esetleg Nick "Norman"Mitchell 3.ként!