American Idol (TV)
-
Most végeztem az új résszel.Megvolt az első 12 versenyzős blokk. Elég vegyes adolog,mert előzetesként többre számoltam némelyüknél,de vagy rossz dalt választottak,vagy nemvoltak csúcsformában.
Kik igazából nálam továbbjutók:Danny Gokey(szuper volt
)Ricky Braddy(meglepetés,de nagyonjó
)Anoop Desai(hozta magát,bár picit jobb dalt is választhatott volna
)Tatiana Del Toro (Jóó,nagyon jóó,de ettől függetlenül kiborít,bár most visszafogott volt
)Alexis Grace(meglepett,és tetszett
)Ann Marie Boskovich(hangja kiváló,de a dal nemvolt jó döntés,ezmiatt necces,de remélem továbbjut
)
Sajnos a többiek,valahogy elvesztek a dalukban,hangjukban,nálam.
Jackie Tohn(Volt hangulata,de nemtudom,talán)Casey Carlson(Csini,de valahogy hmm,a hangja sem lenne rossz,de valami hiányzott.)Brent Keith(kicsit üres volt a countrys dalban)Michael Sarver(Őt vártam hoyg nagyot teljesít,de nemsikerült,lassabb dal jobblettvolna.
)Stephen Fowler(Iparos fekete hang,de nemvolt több benne)Stevie Wright(legnagyobb csalódás,hamisan énekelt,és a dalválasztás is rossz volt.
)
Így tömören az értékelésem.Próbáltam a hangokra figyelni legfőképp,hogy nah valamit megmozgat e bennem,érzéseket.pár dalnál kicsit zavaró volt a háttérvokál.Ez jött le számomra ,a 12-ből fele arányban sikerült teljesíteniük.