American Idol (TV)
-
edhi8 #108 Szerintem nyugodtan kijelenthetem hogy hibátlan volt az este, mindegyik előadás tetszett egytől egyig. És Jamie Foxx? Nekem nagy örömöt okoztak vele:D hát még ha énekelt volna is.. remélem azért a holnapiban fog, mert ha nem így lesz, az nagy mellényúlás.. ilyen fellépőt ki nem használni.
Az első olyan szám Allison-től amit biztos hogy le fogok tölteni.. nem mintha eddig nem tetszett volna, csak a rockos hangzása miatt nem szívesen hallgattam volna úgy egyébként. Ez a szám viszont gyönyörű volt, le a kalappal a fiatal csajszi előtt. Nagyon kemény. Teljesen egyetértek (nem tudom már ki mondta) hogy Adam baromira színházas volt meg Broadway meg mit tudom én, de lenyűgöző volt amit művelt, nagyon szórakoztató előadás volt, a hangjáról meg már kár beszélni, mert arra sosincs kifogásom. Danny is nagyon magasan teljesített, ezerszer jobban állt neki ez a szám mint az endless love valamelyik előzőben. Matt és Kris talán haloványabb volt a megszokottnál, de Matt-et azért mindenképp Kris elé emelném. Érzésem szerint (és ez valószínűleg tény is) közülük távozik valaki, és "remélem" Kris lesz az. De baromira sajnálni fogom :(