steweee#753
nos, azt hiszem, sose lesz elegendő bizonyíték az "összeesküvésre", lealábbis ilyen hozzáállással. nemcsak rád vagy rátok értendő, akik megpróbálnak a bizonyosan beszerezhető tények és forrásanyagok birtokában véleményt alkotni. egyfelől mindenképpen helyes ez a hozzáállás, másrészt én úgy gondolom, egy ekkora pénzügyi hatalom sose fogja engedni, hogy KELLŐ mennyiségű HITELES ÉS ELLENŐRIZHETŐ bizonyíték lásson napvilágot, mert a végén még megdöntik itt ott a hatalmát.
a demokrácia csak látszat, azért dumláhatunk most is erről, hogy úgy tűnjön hogy itt mindent szabad, akár "összeesküvéselméleteket" is gyártani.
valójában ha bárki valódi veszélyt jelentene erre a hatalmi szférára nézve, akkor úgy jár mint a wikileaks, például...
linket betenni bátorság kell ? :) demokrácia van....
nekem EGYETLEN EGY adat is alátámasztja mindazt, amiket az ilyen "elméletgyártók" írnak. amit manonegra az előbb írt, az államadósság mértéke. és mindez a gondos, emberi jogokat és demokráciát tisztelő, hozzáértő, szakértő és talpig becsületes emberek közreműködésének az eredménye, szegény IMF, MNB meg a többi söpredék hazug szervezet, mint írtam a hazugság szintjei szerteágazóak...