Globális pénzügyi válságról realista szemszögből, összeesküvés elméletek nélkül
  • Frayer
    Mondjuk inkább úgy, hogy Muzulmán ország, de ez nem nemzetiség, hanem vallási besorolás.

Lényegtelen, szőrszál hasogatás, közel keleti régió.

Azt próbáltam elmondani,hogy ha idejön makóra az exon mobil, és kiviszi a gázt, mondjuk az összeset, abból te egy fillért nem fogsz látni.

Így van ez a világ minden részén. Ez nem nwo dolgo, hanem a valóság.
    A világon sok olyan hely van, ahol napi 2 dolláros bérért dolgoztatnak, napi 12-15 órában, gyerekeket is. Ezt régóta tudjuk. Jöhetnek a termékek, kínából, mexikóból, dél amerikából, a munkás emberek attól még nem lesznek gazdagabbak, ellenben minden egyes termék megvásárlásával tovább nőnek a különbségek szegény és gazdag között.
    Ennyi. Azt hiszem ebbe nem nagyon lehet belekötni, számomra ebben a rendszerben magától értetődő. Kapitalizmus. Nem azért mert kommunista vagyok, fiatal vagyok én még, nem éltem kommunizmusban. Egyszerűen ellenzek minden izmust. Ezeket az emberiség ellen találták ki. A kontroll eszközei, és rajtunk embereken kísérleteznek vele.

"De őket kell megtalálnunk, rájuk mutatnunk, és a többit, majd a nép elintézi. Őket kell megölni, csak egy pár ember, de a teljes rothschild dinasztiában biztos vagyok. Akkor fellélegezhet a világ egy új szabadságban."

Ebben most hol van nwo?
    Az nwo szerinted egy nem létező dolog, törekvés. Rendben van.

De a rothschildok nagyon is létezőek, mára már több száz tagú a dinasztiájuk, linkelhetek neked wikiről, és más hitelesebb forrásokból is. Levezethetem neked a chartert is, hogy látni lehessen, hogy a bankvilág rendszer túlnyomóan hozzájuk köthető. Statisztikai értékelések szerint a rothschildok vagyona közel 400 ezer milliárd dollár, nagyjából a világ vagyonának a fele. Ebbe beleértendő minden vagyoni érdekeltség, a feléjük irányuló tartozások is, akár intézményekről van szó, akár országokról. Az egész világ tartozik nekik.

Onnatól lenne nwo téma, ha arról beszélgetnénk itt,hogy ezt a mérhetetlen nagy befolyást hogyan használják fel, milyen világot próbálnak formálni vele.