" "Pofa be, amig te CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a játékot vásárlók kegyelméből játszhatsz."
Te kis álszent fügyike. "
Álszent akkor lennék, ha itt verném magam, h én bezzeg nem warezolok. Szó nincs erről. Csak bántja a szemem, amikor egy kis pondró (Te) lebalekozza azt, aki megvesz egy játékot.
---
Sanyix: arra próbáltam célozni, h észre kéne venni, h nem készül annyi repkedős cucc (sem), mint mondjuk 2000 körül. Gondolom, ha minden évben jönne uj IL2 és LocOn, nagyon szomoru lennél és inkább a 2003assal repkednél ... ugye nem? ;)
Ráadásul az FS sorozatnak is úgy néz ki vége :(
---
Hunreal: nehéz kérdés, hogy egy kétezerért kiadott játék elkel-e hatszor akkora példányszámban, mint egy tizenkétezerért árult... Te miből gondolod, hogy igen? Vajon aki baleknak nézi az eredetit vásárlót, az kétezerért megvenne egy egyébként drága játékot?
Sokszor a kiadó megszivatja a fejlesztőt, nade ki vállalja a kockázatot? a havi fizetést mindenképpen kapo fejelsztő vagy a saját vagyonát odahitelező kiadó?
A relative innovatív Mirror's Edge egyelőre bukta.
Steamen rengeteg KIADÓ értékesít, talán többet kinálnak, mint a "fejlesztők". EA, ATARI, csak hogy a két nagyot felemlítsem. A játékok pedig egyáltalán nem olcsóbbak a legtöbb esetben, pláne nem megjelenéskor. És a pénzemért legalább kapok egy dobozt is, amit a polcra tehetek.
Lehet hogy konzolon is nő a kalozkodás aránya, de az eladott példányszámok/bevételek is nőnek. Pécén sajnos a bevételek növekedése csak az MMO-kra igazak, azok közül is a WOWra.
PC-t senki nem fikázta, Narxis flémkeltő baromságát ignorálnia kellett volna mindenkinek :) De ha már reagáltak sokan, azokra pedig én reagáltam - és igy továbbb :))