Új grafikus kártyák az AMD oldalán
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hunreal: van adatod a deadspace eladásokról? klikk - nem lettek világmegváltó eladásai ennek sem.
igen, az árazási hiba miatt biztosan több kelt el itthon, mintha 12 ezerért árulták volna. de elkelt négyszer több, hogy ne legyen kissebb a bevétel tõle?
Forza.
Aki nem ért a PC-hez,ismerek egy pár ilyet,de játszani szeret az konzolt vesz...aki meg szereti formatálgatást meg rencerbuzizást az meg simán PC-vel játszik...(mondom ki mivel játszik otthon az magán ugy)
Nem tudnak a konzolosok meggyözni,így a vita meddö.......
(krémezzétek kenegezkessétek csak a konzolt)
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
A STEAM rendszer bejött, az apple zenei rendszere bejött. Elõbb-utóbb a fejlesztõi cégek rá fognak jönni, hogy a kiadó kikerülhetõ és ezáltal saját pénzügyi stratégiát követhet.
Hogy miért is bukta a mirrors edge? Rövid, de nagyon rövid és ennyi pénzért ilyen szolgáltatásért ne várja azt, hogy az emberek kapkodnak utánna. A piac változik! Lásd élelmiszer-ital-dohány gyártó, nagyker, kisker részen. Kb. 2004-2005 óta tapasztalható informatikai téren elmozdulás, ami már csak változni fog. Nagy változások fognak történni az elkövetkezõ pár éven belül a kereskedelmi értékesítéssel kapcsolatban. Muszáj lesz, mert a piac folyamatosan változik.
Te kis álszent fügyike. "
Álszent akkor lennék, ha itt verném magam, h én bezzeg nem warezolok. Szó nincs errõl. Csak bántja a szemem, amikor egy kis pondró (Te) lebalekozza azt, aki megvesz egy játékot.
---
Sanyix: arra próbáltam célozni, h észre kéne venni, h nem készül annyi repkedõs cucc (sem), mint mondjuk 2000 körül. Gondolom, ha minden évben jönne uj IL2 és LocOn, nagyon szomoru lennél és inkább a 2003assal repkednél ... ugye nem? ;)
Ráadásul az FS sorozatnak is úgy néz ki vége :(
---
Hunreal: nehéz kérdés, hogy egy kétezerért kiadott játék elkel-e hatszor akkora példányszámban, mint egy tizenkétezerért árult... Te mibõl gondolod, hogy igen? Vajon aki baleknak nézi az eredetit vásárlót, az kétezerért megvenne egy egyébként drága játékot?
Sokszor a kiadó megszivatja a fejlesztõt, nade ki vállalja a kockázatot? a havi fizetést mindenképpen kapo fejelsztõ vagy a saját vagyonát odahitelezõ kiadó?
A relative innovatív Mirror's Edge egyelõre bukta.
Steamen rengeteg KIADÓ értékesít, talán többet kinálnak, mint a "fejlesztõk". EA, ATARI, csak hogy a két nagyot felemlítsem. A játékok pedig egyáltalán nem olcsóbbak a legtöbb esetben, pláne nem megjelenéskor. És a pénzemért legalább kapok egy dobozt is, amit a polcra tehetek.
Lehet hogy konzolon is nõ a kalozkodás aránya, de az eladott példányszámok/bevételek is nõnek. Pécén sajnos a bevételek növekedése csak az MMO-kra igazak, azok közül is a WOWra.
PC-t senki nem fikázta, Narxis flémkeltõ baromságát ignorálnia kellett volna mindenkinek :) De ha már reagáltak sokan, azokra pedig én reagáltam - és igy továbbb :))
Forza.
Hogy a PC-s játékok leáldoztak? Nem fejtem ki, inkább Gratulálok a tisztelt nagyérdemûnek...
A Warezzal kapcsolatos Pc-s esettel viszont elmondok egy gyenge kis gondolatmenetet..: Tény az, hogy a warez minden területen kárt okoz, de milyen okokból történik mindez? Szerintetek mennyi pénzt kap a játékfejlesztõ a kiadótól 1 eladott játék után? Az egészet? <#nevetes2>#nevetes2> A felét? <#duma>#duma> Szép álom... Felteszem a kérdést: Miért kerül ennyibe a zenei cd, film, játék? Azt gondoljátok, a fejlesztõ cég határolja be és diktálja az összegeket?! Aki nem vette volna észre, a KIADÓ az, aki sz*rta a spanyolviaszt.
Mit lehet a warez ellen tenni? A jelszó: INNOVÁCIÓ! Ha olcsóbb egy termék BEVEZETÕ ÁRA, akkor nagyobb kört foghat be magának. Hogyan is lehet ezt megvalósítani? A legegyszerûbb példája a Valve STEAM alapú rendszere, amivel a cég halálra keresi magát... (Ezért is röppentek fel olyan kósza hírek, hogy a az egyik nagyobb cég (nevet nem mondok, ha érdekel keress rá) fel akarja vásárolni a Valve-t a steam hálózat miatt...) Jöttök itt a statisztikákkal, de a steam alapú vásárlókat NEM TARTALMAZZA! <#nyes>#nyes> Miért érdemes itt vásárolni? 1. sokkal olcsóbb, mivel a bevételek a fejlesztõ cég számlájára kerülnek
2. folyamatos akciók
3. kényelmesebb
Valamint! Lehetséges az, hogy a konzolon jelen pillanatban a warez nem annyira elterjedt, mint PC-n, DE megállítani ott sem lehet.. Hülyeséget beszélek? Akkor gondolj csak bele, hogy 2002 óta mennyire növekedtek konzolon az illegális tartalmak. Bökjek számokat, statisztikát? Ha érdekel, akkor majd TE magad rákeresel! Nem kell elhinni amit beszélek, elvégre a drága fejecskénket a homokba dugással elérjük azt amit hallani szeretnénk, nemde? <#bohoc>#bohoc>
Nem tudom miért jó ez a Pc-t fikázzuk, mert az a divat.. Szexuális izgalom egy-egy naénmegmondom embernél ez??? Esetleg dedó kettõ?
Kötözködõknek: Olvasd el mégegyszer és ALAPOSAN értelmezd! Hülyeségekre nem válaszolok. A véleményem nem (ismétlem: NEM) a konzolosokat sérti, hanem az olyan elméjû embereket, akikre a fenti tényezõk hatást gyakorolnak. Ez legyen BÁRMILYEN szórakoztató eszközt birtokló! <#nezze>#nezze>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ugyanakkora 2003-mas (egyébként 2008-as) cuccokkal repkedni, mint újonnan.
Tudod ezek nem olyan egy perces fosok mint a konzolos játékok 99%-a.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Te kis álszent fügyike.
nembaj mondogasd csak hogy a "tescobox nem szar", hátha attól igaz lesz
FlyingV:
"Sebaj, majd 5-6 év múlva Narxis is megtapasztalja, ha kimegy az elsötétített kis szobájából és elkezd beretválkozni :P"
arra még vagy 10 évet várni kell:D
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Mellesleg a legjobb játék még mindig Break Out :)
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Pofa be, amig te CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a játékot vásárlók kegyelmébõl játszhatsz.
---
Sanyix: mesélj, milyen uj repszim jelenik meg idén? :D
Mesélj mekkora élvezet 2003-as cuccokkal repkedni? :D
Nem áldozott le!!!! mondogasd még, hátha attól igaz lesz!!!!!! :D
Forza.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Igen van. Legutóbb a Dead Space, és a Red Alert játékokat vettem meg, de inkább régi játékjaim vannak eredetiben, mert imádom azokat(wing commander sorozat, phantasmagoria 1-2, stb). Az is igaz, hogy soha nem bontom fel õket, hanem a warez verzióval játszom.
Mellesleg konzolon is van warez(najó, PS3-on még nincs), itthon szinte mindenkinek flashelt xbox360, és ps2-es gép van... akikek meg nem, az balek.
Hogy a francba jön ide egy" rég elavult"szar konzolos játékszopó,
ki mivel játszik otthon,azt tarcsa meg magának...
De van egy tippem mivel játszanak,ha már nem köti le öket az a sok *ar játék...
Na mindegy ,szerintem videokártya vonalon kell,még rá várni az ati uj fejlesztéseire ,de már várjuk!
ocsobb lesz minden(hátha 4850-es 25ezerre lemegy, veszek mégegyett)<#gunyos1>#gunyos1>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
ne ugassatok már konzolosok.....mit kerestek ezen a foromon...<#mf2>#mf2><#banplz>#banplz>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Mé há nem?
konzolosok már a NES óta hittériteni akarják a PC-seket "A PC-s játékoknak leáldozott."
Valami olyasmit kell elképzelni, hogy HD4670 magasabb órajelekkel, még ólcsóbb elõállítással, és a GDDR5 által duplázott memóriasávszélességgel. Szóval új csúcskártya nem lesz, de középkategóriában a frisibben átnevezett GF8, izé GF9, akarom mondani GT1xx, GT2xx kártyák árában tarolni fog.
És mond csak a WOW-on kívül, van eredeti PC-s játékod?
Ez részben igaz, részben nem. A mérleg néha ide, néha oda hajlik, de inkább oda. Sajnos. Viszont, véleményem szerint úgy másfél, két év mulva újra sok sok PC cucc lesz, mikor olyan szinten lehadja a PC hardware a konzolt, hogy kicsit elavult lesz a konzol. Persze, a PC újra hanyatlani fog jó pár évet a legközelebbi konzol generáció megjelenésével. Ezvan.
Commodore Plus4 forever!
mindkettõ elpatkolt 1 éven belül
a haverjaid?! <#wilting>#wilting>
valami ördögi világpusztító terv lesz ez a microszoft-tól, ideggáz vagy hasonló.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"