\'Dead
  • ratgab
    Na én is kipróbáltam (vasárnap egész nap igazából :-D )!

Az időlimit egyszerűen kiidegel! Egyszerűen ha első végigjátszásra mindent meg akarsz csinálni (legalábbis a küldetéseket, mert freeroamra nem sok lehetőség van sajnos!), akkor vért fogsz üríteni!

Főleg a Bossok (akik amúgyis nagyon ganék: motoros őrült könnyű volt, beszorult egy sarokba és szöges baseballütő állt a fejébe, séfnél vért pi...áltam, a kabalafiguránál még csak 2x halltam meg, szóval még próbálkozni kell) veszik el nagyon az időt! Mire levertem a séfet, eltelt 1:30 óra az időmből és a főküldetésre (pont a fúrós) már alig maradt időm (apropó az tényleg érdekes, hogy 1 zombi 1 fejlövéstől fekszik, 1 katona meg elbír 4 fejlövést is )

Egyszerűen nincs időm végigkutatni a környéket felfedezvén, hogy milyen alkatrészt hol találok, mert folyamatosan "mennem kell" (ki az a hülye, aki 1 zombikkal teli helyen cammogva gyalogol, mi a tökömért nem lehet futni ebben a játékban?) küldetésre. Nem értem, hogy miért nem lehet futni ebben a játékban? Esküszöm az idő nagy részét az veszi el, hogy átgyalogoljak egyik helyről a másikra!

Combo kártyák nagyon jó ötlet... lenne, ha lenne idő keresgélni az alkatrészeket! Ilyen feszített tempóban csak amire véletlenül rábukkanok és útba esve fel tudom szedni azt szoktam összerakni (szöges baseballütő, kalapács-fejsze kombináció, késes bokszkesztyű, ha vannak fosztogatók az ékszerésznél, akkor még 1 fénykard is belefér).

A zombik meg ennyi küldetés és ilyen sok rohangálás közepette, gyakorlatilag mozgó tereptárgyak (én már el is neveztem őket húsevő növénynek, max helyzetváltoztatásra képesek), az idő nagy részében csak kerülgeted őket, amikor meg végképp nem tudsz átmenni valahol, mert elállják az utad, akkor aprítasz, de akkor is csak annyi ideig, amíg szabad (Ebben a játékban az időlimit miatt a Sandbox érzés csírája sincs benne...)nem lesz az út!

Olyan szívesen körbejárnám a boltokat, szétnéznék, hogy hol mi van, de egyszerűen nincs idő semmire! Egyedül ez a problémám a játékkal! Míg elbattyogok a budiig menteni még azt az időt is baromire meg kell gondolni, hogy mikor teszed meg, mert azon is múlhat a siker!

Bossok ellen sem lehet felkészülni rendesen, mert elfogy az időd!

Most őrlődök, hogy rakjak fel 1 trainert és nyomjam be az idő hacket vagy töröljem az egészet a pitlibe...

Értem én, hogy időhiánnyal akarták nehezíteni (ne legyél az első küldetésre 50-es szintű terminátor) a játékot, de ez a lehető legrosszabb szerintem! Lehetett volna mondjuk lekorlátozni a fejlődést, hogy case 2-ig max 10-es vagy 15-ös szintig lehet fejlődni! Vagy meghosszabbítani az időt (1 játékbeli óra mondjuk 30 perc játékidő vagy valami), de a legtisztességesebb az lett volna, ha kikapcsolható lenne az időlimitálás