Eddig nem sokkal különbözik az elsőtől, amit a szörnyű mentés miatt hagytam abba.
Egész jól indult, kőkemény motoros zúzással kezdünk, de utána szinte ugyanaz lesz, mint az első rész. De mivel csak másfél órát játszottam remélem változik.
Jópofa, hogy minden szarral (szó szerint) kaszabolhatjuk a zombikat. Ha épp monitorral támad kedvünk ütni őket, akkor azzal, de gereblye, virág, olló, minden a rendelkezésünkre áll.
Idegesítő viszont amikor gyógyszert kell vinni Katey-nek, és odaérsz hamarabb mint az az időpont amikor be kell adni. Addig unalmasan mászkáltam és vártam hogy teljen az idő. Meg bedobtam a nyerőgépbe 5000 dolcsit és kurvára semmit sem adott.
A zombik tényleg azok az igazi támolygó, rothadó zombik. Legtöbbször kikerültem őket, de ha találtam valami értelmes tárgyat akkor adtam a szájuknak.
Kurva jó poén az öltözködés :) Most épp forró naciban és valami melltartószerűségben nyomom, faszányos vadászkalappal. Amit felveszel az szerepel az átvezető videókban is, szóval humor is akad.
Idegesítő viszont a kismillió LOADING képernyő, amit többet láttam lassan mint zombit.
Remélem tényleg lesz jobb ez, mert ez eddig erősen közepes.