992
\'Dead
  • MerlinW
    Hogy 6000 karaktert láthass a képernyőn, ahhoz 200 colos monitor kellene és műhold nézet:)
    Így az elején kb. annyit láttam mint az első részben. Persze az sem kevés, de a 6000-hez közel sincs :) Főleg, hogy eddig 216 zombit nyírtam ki.
  • oregon1987
    Jaja emléxem erre én is hogy ígértek ami szerintem marhaság! Minek olyan sok egyszerre??? Ha már van 200 az is sok!
  • Prince23
    A 6000 karakter a képernyőn megvolt? ezt ígérték capcomék, hogy akár enni zombi is lehet egy jelenet során a képernyőn..
  • oregon1987
    Azokkal is csak a baj van! Mindkettőre elbaszom a pénzt aztán játszom mindkettővel! :P
  • MerlinW
    Csajozz inkább:)
  • oregon1987
    Áhh úgyse venném meg! Ha én megveszek valamit akkor az a Black Ops lesz! Aztán azt is szidom majd mint a Modern Warfare 2-őt! :P
  • MerlinW
    Nem a kedvedet akarja elvenni, hanem pénzt akar spórolni neked:)
  • oregon1987
    Ne vedd el a kedvem a játéktól! Őszintén szólva első rész nem volt pécére ezért nem tudom milyen lesz, de úgy vagyok vele hogy ez kell nekem! :D Azt is írd ide hogy konzolon tolod mert sok PC-s itt kiakad tőled! :D
    Dead Rising 2 kipróbálva!

Eddig nem sokkal különbözik az elsőtől, amit a szörnyű mentés miatt hagytam abba.
    Egész jól indult, kőkemény motoros zúzással kezdünk, de utána szinte ugyanaz lesz, mint az első rész. De mivel csak másfél órát játszottam remélem változik.

Jópofa, hogy minden szarral (szó szerint) kaszabolhatjuk a zombikat. Ha épp monitorral támad kedvünk ütni őket, akkor azzal, de gereblye, virág, olló, minden a rendelkezésünkre áll.

Idegesítő viszont amikor gyógyszert kell vinni Katey-nek, és odaérsz hamarabb mint az az időpont amikor be kell adni. Addig unalmasan mászkáltam és vártam hogy teljen az idő. Meg bedobtam a nyerőgépbe 5000 dolcsit és kurvára semmit sem adott.

A zombik tényleg azok az igazi támolygó, rothadó zombik. Legtöbbször kikerültem őket, de ha találtam valami értelmes tárgyat akkor adtam a szájuknak.
    Kurva jó poén az öltözködés :) Most épp forró naciban és valami melltartószerűségben nyomom, faszányos vadászkalappal. Amit felveszel az szerepel az átvezető videókban is, szóval humor is akad.

Idegesítő viszont a kismillió LOADING képernyő, amit többet láttam lassan mint zombit.

Remélem tényleg lesz jobb ez, mert ez eddig erősen közepes.
  • Seth
    Gyengék vagytok, mi 1 hónap alatt megcsináljuk
  • oregon1987
    Amúgy már csinálja a csapatom akiket rá állítottam! Röpke 2 hónap és kész!
  • oregon1987
    Az Isten tudja csak hogy készül a crack! :D
  • tutika14
    akkor olyan sokáig tart meg írni hozzá a cracket?
  • Prince23
    Fogsz egy konvert progit is kreálsz magadnak DR 2 cracket, ennyi az egész :D
  • tutika14
    De ez a crack dolog ez hogy van? Ha már hozzá lehet jutni a játékhoz akkor már csinálják a cracket is nem? vagy azt olyan sokáig tart megcsinálni? Vagy hogy van ez ? xDD
  • bertino
  • Carloska
    jah szopják ki!
  • zsozso29
    Box-ra már kint is van!
  • norbi2fraktal
    mint minden játéknál.... ez sem fog crack nélkül maradni
  • tutika14
    És akkor megjelenés utánra várható a crack?
  • oregon1987
    Nem bírok tovább várni szóval lehibernáltattam magam majd szóljatok Buttersnek hogy keltsen fel 1 hét múlva! :D
  • wesker24
    Jah a játékot már rég leszedtem de crack egyenlöre még nem várható egy jó ideig !
  • ratgab
    Ma délelőtt néztem, akkor még nem volt crack! Ha tippelnék azt mondanám, hogy 24-éig ne is számíts rá!
  • oneal1
    leszedtem ár valaki a game-t?nincs hozzá crack em, aki tud segíteni irjon pls!

köszi!
  • ratgab
    Csak gyere fel megjelenés után Dead Rising 2-zni! Úgy feldarabollak.... utána megfőzlek pörköltnek és felszolgállak a zombiknak! :-D
  • oregon1987
    Nem Basztalak le! Bazdmeg! Na most basztalak le! :D
  • oregon1987
    Más oldalakon is ezt írták, de ha nem igaz akkor megverem mindet! :D
  • ratgab
    Ba...ál már le, mert mertem kérdezni!!!!

Mondjuk, ha rögtön a fejlesztői honlapot linkeled be, akkor egy kicsit hitelesebb az infó, mint a Wiki...
  • oregon1987
    Akkor nesze másik link vagy máskor írd be google-ba oszt kész:
  • ratgab
    Ebben te teljesen biztos vagy? Csak azért kérdezem, mivel a wikipediat bárki szerkesztheti....
  • oregon1987
    Meg van mindenki áldva hogy szeptember 28.-án jelenik meg, de szólók hogy mi Európaiak kivételesen előbb kapjuk meg a játékot méghozzá 24.én! Amcsik szopnak mert náluk jelenik meg 28.-án!
    Aki nem hiszi: Wikipédia
  • oregon1987
    Nem csak szimpla zombi hentelés lesz és éld túl mint a Left4Dead-ben! Lesznek küldetések és coop szóval haverral is játszhatunk majd! :D
  • Fpocok
    Ahogy olvastam, lehet a kampányt nyomni coopban!
  • oregon1987
    Nagyon várom a cracket! :D
  • norbi2fraktal
    ez igaz de szerintem előbb játszanak ők XD
  • Prince23
    DE ilyen se volt még, hogy hamarabb jön ki egy konzol cím PC-re XD
  • norbi2fraktal
    még nics crack... nyugi
  • sparrow35
    Nincs semmi híR?
  • Seth
    Dead Rising már rég megjelent,mire a left 4 dead-nek csak ötletét is kitalálták volna ,szóval utánzatról kicsit túlzás beszélni XD

Továbbá a L4D mindegyik része kint van konzolokon is.

Mondjuk én az első Dead Rising-ot sem tudtam megkedvelni,pedig vagy 3x nekiestem erősen, hogy namost ha törik ha szakad végigjátszom. Nagyon frusztráló küldetés és mentésrendszer van benne,szorít az idő, nincs idő halomra gyilkolni a zombikat, nyomulni kell, és ha jól tudom,ezen semmit nem változtattak a folytatásban :(