Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
  • Fidolorous
    #98
    hááát mondjuk ha 2 hónapig szépen félre raknék rá akkor úgy 100-at szánnék rá. persze most csak hasamra ütöttem de kb. ennyi amit jelen helyzetemben bármire szánnék (emellé még pc, meg jogsi ártana de hát ilyen az élet, meg ez már magánügy :D)

    audiophile nálam eddig azt jelentette (erre volt lehetőségem gyakorlatilag) hogy a kis portable lejátszóm képes volt akár 2000+ kbpsos FLAC fájlokat lejátszani. na most ezt megspékelve egy komoly fejhallgatóval hát engem földbedöngölő hatásként ért néha. persze tudom ennek semmi köze az ANALÓG, szép nagy hangszórós, ráadásul VINYL zeneélménynek (bár néha ha lehetett direkt vinyl ripeket szedtem le, hogy még a sercegést is hallgassam útközben :D) ráadásként szépen el is lopta a szomszéd tőlem az almás kütyüt

    igazából azt tervezem, hogy van az a bizonyos pcbonto nevű bolt, ahol lehet igazi audiophil hangszórókat venni/kipróbálni/hallgatni. oda egy szép nap betántorgok a lemezeimmel egy kiadós mosásra (már rájuk fér) és akkor ott 1-2 szám erejéig letesztelném hogy kb. mit takar az igazi AP hangzás. egy Voodooo Chile esetében letaglozó élményben lenne részem, úgy hiszem (bár ezt te sajnos nem értékelheted :))