Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
dehogynem ismerem! Ki az aki nem ismeri? Szerintem pont ez az egyik fő elriasztó, hogy mindig belebotlik az ember, megkerülhetetlen, rádióban, tévében - főleg régebben. Ha meghallom, hogy Nagy utazás.... akkor nem tudom, de engem már önkéntelenül is kiver a víz. Nem tudok mit tenni ellene :(
A másik Ákos. No azt sem nagyon bírom meghallgatni. Talán azért mert a Bonanzának voltak nagyon jó lemezei, nekem ez a tök másik stílus valahogy nem állt össze. Persze azért akad 1-1 jó száma, de Bonanza lemezeim vannak (még vinylen is van), viszont Ákos CD-ért már nem fizetnék.
Ha magyarokat kéne mégis csak mondanom, akkor Napolen Boulevard összes lemeze megvan. R-GO-nak szintén vannak jó számai. Bikininek sok jó száma van. Mostaniak közül a Compact Disco az amelyiknek mondjuk egy egész lemezét is jónak merném értékelni, és persze vannak 1-1 számok amik tetszenek magyar előadóktól de általában az albumukat már nem venném meg. Van a NAS-on egy magyar zenék mappám, abba szoktam bele dobni 1-1 jó számot és kb ennyi :)