Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
Hát én is így cselekednék amint ismerem a hangszedőt. Ismeretlenre én nem költenék tűre.
Ehhez egyébként melyik tű passzolna?
Ezért kérdeztem, hogy ismered-e az olcsó SHURE-őket? Mert akkor ajánlhatnál neki. Én nem ismerem. Csak a 97MX-et de az meg nem olcsó, tehát hirtelen cserére most nem azt ajánlanám. Az AT95E-t viszont ismerem és 12e forint körüli árával szerintem ha most vesz egyet ér felrakja akkor
a, van agy zsírúj hangszedője zsírúj tűvel tehát biztos lehet benne, hogy minden oké és nem szivatja magát
b, biztos lehet benne, hogy nem rongálja szét a lemezeit az ismeretlen beállítások miatt
c, ennyi pénzért egy teljesen vállalható minőségű lejátszást kap amíg nem gyűjti össze a pénzt egy 120-ra vagy 440-re.
d, Amennyiben majd el akarja adni egy Audio Technica hangszedőt aminek ő az első gazdája és mindent tud róla, el fog tudni majd adni.
Szóval nem tudom mennyi lenne ehhez egy tű de tegyük fel 5-6e forint. Akkor komolyan most az 5e forintért (amennyibe egy komplett új cucc kerül) bevállalni mindenféle szívatást meg kényelmetlenséget meg izgulást? Szerintem semmi értelme. Ha több tízezer forintról beszélnénk akkor érteném, de így?