Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
  • reynaud #3726
    Akkor pontokba szedve a véleményem!

1.Azzal hogy egy-két örült DJ hallgat már csak bakelitet,nagyon nem értek egyet,ezt Károly sem gondolta komolyan!
    Marketing befolyásoló szöveg a vásárlók felé!
    Viszont úgy gondolom a Skorpió dalait sokan szeretik hazánkban,tetszik a cd dizájn,lesz rá kereslet!
    Két nagy slágerre tőlük még én is emlékszem,pedig nem vagyok oda a magyar pop-rock zenéért!

2.A másik véglet amivel szintén nem tudok megbarátkozni amikor Narumon kijelenti hogy márpedig csak a bakelit és totál lealázza a cd minőséget!
    Valóban vannak cd lemezek amelyeken a loudness war túllépi a normál határokat,de nem ez a jellemző!

3.Kíváncsi volnék egy olyan statisztikára amelyen az egész világon idén eladott cd és vinyl példányszámokat lehetne megnézni!
    Tartok tőle még mindig a cd vezetne fölényesen!
    Egyébként meg legális zenei weboldalakról vesztességmentes fájlok letöltése,vásárlása egyre nagyobb tért hódít,itt az sg-n is volt róla nem rég egy cikk!

4.Magyar zene és bakelit:
    Nekem van egy abszolút favorit magyar zeném,ami úgy gondolom egy nagyon igényesen hangszerelt,nemzetközi szintű muzsika!

BIKINI-HA VOLNA MÉG IDŐM
    (Megjegyzem ez nálam cd-n nem ilyen borzalmas minőségben szól mint a videón a hanglemezről)