Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
Nálam Madonna a kevesek egyike. Annyira, hogy a Ray of Light-ot minden szempontból kiemelkedő albumnak tartom!
Nelly Furtadotól a Loose egészen biztosan megjelent vinylen, bár szerintem a hölgy erős kezdés után (az első lemeze tényleg nem volt rossz) dupla olyan erős csökkenést mutatott fel színvonalban.
Alizée-nek meg a Psycahdéle akármi lemeze jelent meg vinylen. Alizée-ről nekem mindig Mylene Farmer jut eszembe (ő pátyolgatta ugye Alizée indulását), akit méltatlanul nem említettem meg korábban. Ha Francia zene akkor első helyen abszolút Mylene áll nálam. Szerencsére az ő lemezei szinte mindig kijöttek vinylen is csak marha drágák. A Stade de France BluRay koncertje meg egyik kedvenc koncertfilmem. Sőőőt Mylene az egyetlen akinek még azt is sikerült elérnie, hogy 7" lemezem legyen, ugyanis azt a formátumot én totálisan gyűlölöm, de van 2db 7" lemezem - mindkettő Mylene Farmer és az egyik a Désenchantée ami nálam már kölökkoromban is himnusz volt és a mai napig is a popzene egyik legjobbjának tartom -a videoklippel együtt!