Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
"A kemény rock-zene ,metal stílus kivételével sok-sok zenei stílusban vannak kedvenc dalaim,illetve előadók,bandák!"
Én azokat is nagyon szeretem olyannyira, hogy az all time favourite bandáim között a Def Leppard az első 5-ben van. Nem véletlenül örültem valamelyik nap amikor találtam egy Retro Active lemezt (no az egyébként tényleg meglehetősen ritka).
"Nem zavarna hogy fotókat készítenek lemezekről,csak a dolognak van egy olyan fonákja,ha én lefényképezném pld. a BAD BOYS BLUE lemezeimet és beraknám valamely topikba,van egy erős tippem azonnal megindulna egy bizonyos baráti társaságtól a gyalázkodás hogy mit akarok én 100ft-os cd lemezeimmel,pedig egyébként van köztük 5500 ft-ért vásárolt is!"
Hát ne akármelyik topicba rakd be hanem ide! Ez a topic a vinylről szól és nem csak gyűjteményről és ritka lemezekről - hanem mindenről aminek tudunk örülni. Én még annak is örülök amikor Zephyr beszerez egy Apstol lemezt pedig attól tényleg a hideg futkos a hátamon :D
"Lehet félreértettem valamit,de én úgy emlékszem néhányszor elég negatív módon illeted a stílust!"
Hmm szerintem azzal kevered, hogy MFlex zenéket illettem negatív stilusban - pedig az esetében is mindössze arról van szó, hogy nekem 10 számából 8 egymás remixének tűnik (mondom ezt úgy, hogy zenéltem). Anno tudom, hogy ez ki is verte nálad a biztosítékot, de biztosíthatlak, hogy nem az italo ellen volt :)
A másik amire haragszom, hogy ha egy ismert együttes, limitált példányszámban megjelenő nagylemezét be lehet 18-20EUR-ért szerezni akkor (szerintem jogosan) pofátlanság 19EUR-t elkérni egy 2 számos maxiért csak azért mert italo. No ez a két dolog lehetett ami nálad bekavart. (De arra is emlékezned kell, hogy azért iventiből itt van nekem az Antilles és a többiek :D)
"vagyok kíváncsi,hogy állsz ezzel a zenei stílussal,tetszik e, avagy nem?SASHA G.U IBIZA"
Úgy fogalmaznék, hogy nem tartozik a kedvenceim közé de ha jó árban be lehet szerezni akkor szívesen megveszem. Van 1-2 GU lemezem.