Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
  • reynaud #3592
    Szia Narumon!

Egy válasz erejéig akkor kizárólag Neked,és tényleg elköszönök!
    Te emberileg nálam az én értékrendemben teljesen rendben vagy!

Vannak közös vonásaink is,korábban említettem és példákkal is illusztráltam hasonlóan hozzád zenében én is mindenevő vagyok!
    A kemény rock-zene ,metal stílus kivételével sok-sok zenei stílusban vannak kedvenc dalaim,illetve előadók,bandák!
    Viszont a disco illetve club zene mindig előnyt élvezett számomra,talán azért is mert foglalkozásomhoz,szakirányú végzettségemhez szorosan kötődik illetve jó néhány évig magam is szórakoztattam a DJ pult mögött!

Nem zavarna hogy fotókat készítenek lemezekről,csak a dolognak van egy olyan fonákja,ha én lefényképezném pld. a BAD BOYS BLUE lemezeimet és beraknám valamely topikba,van egy erős tippem azonnal megindulna egy bizonyos baráti társaságtól a gyalázkodás hogy mit akarok én 100ft-os cd lemezeimmel,pedig egyébként van köztük 5500 ft-ért vásárolt is!

Te azt mondod egyik kedvenc stílusod az italo disco!
    Én meg erre azt válaszolom ,rendben van hiszek Neked!
    Lehet félreértettem valamit,de én úgy emlékszem néhányszor elég negatív módon illeted a stílust!
    Lényegtelen,ne képezze további vita tárgyát apróság ezen nem veszünk össze!

\'Zoltán Erika\' mmmmmm....rendszeresen fellépett itt a balatonpartján,a 80s évek végén 90s évek eleji koncertjein ott is voltam rendszeresen!
    Nagyon klassz bulikat nyomott,a tánc koreográfia egy külön élmény volt!

Végül egy zenét,albumot mutatnék,az a kérésem hallgass bele és a véleményedre vagyok kíváncsi,hogy állsz ezzel a zenei stílussal,tetszik e, avagy nem?SASHA G.U IBIZA

Választ már ne várj majd,de természetesen a tiedet elolvasom a zenével kapcsolatban,valamikor esti órákban ülök gép elé!

Üdv.