Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
  • Dióka
    A fizikából te annyit tudsz wazze, ha kiejted a kezedből a téglát, akkor az ráeshet a papucsodban lévő lábfejedre vagy ha kiveszed belőle, hogy ZI, akkor csak fika marad.

ez most ugye megint egy újabb vicc? a legnagyobb probléma az, hogy te el is hiszed,amit mondasz, de ez volt az utolsó ZR bácsi,hogy én bármilyen faszságodra, vagy akárcsak egy hsz-ed 'a' betűjére reagálok.
    csak annyit kérek, hogy a nevem sem direkt, sem indirekt, sem áttételesn ráutalva ne írd bele semmilyen nagyérdemű hülyeségedbe (azaz a hsz-eid 100%-ba).

majd úgy alkalmadtán vezesd már le - csak ne nekem, mert nekem nem kell bizonygatnod semmit sem, és innentől egyszerűen átlépen a hszedid, hanem a nagyérdemű közönségednek -, hogy 1 szinusz 30 kilós és 1 26 kilós hangból hogy lesz egy 4 kilós hang? tehát nem a 2 szám különbségére gondolok...de inkább ne csinálj semmit sem,az lenne a legjobb és legbiztosabb! Manipuláld helyette inkább a Föld mágneses rezonanciáját, attól boldogabb leszel,hidd el.

Sokaknak sajnos tényleg nincs jobb hangfala,mint neked, tehát sokak szemében a te rendszered (a te minőséged) az Aduász, ez töltsön el büszkeséggel!),nekem is volt sokáig még fényévekkel szarabb rendszerem a tieidnél...de akik csodálják tudásod és technikád, azok legalább nem is írkálnak ennyi badarságot,mint te.
    és ne keverd az oktáv számot az oktán számmal,mert abban nincs annyi rezgés!a többi baromságra már nem is fecsérelném az időm....

Boldog Új Évet!